Counterox Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Cześć W kwietniu zdaje prawko na kat. A (obecnie mam A1).Śmigałem naprawde wieloma sprzętami (najmilej wspominam XJR 1300 116 km mojego ojca ;p). Zastanawiam się, czy sprzedać mój skuter-Yamaha majesty 125 4t.Seryjnie ma 12 koni, po tuningu o wartości 3-4 tys. zł można uzyskać około 22-26 koni. jest jeden skuter w krakowie, który z 125 ccm został przerobione na 172 ccm, podobno ma nieziemskie przyśpieszenie i v-max w granicach 140 km/h. Druga opcja, to sprzedanie skutera, dołożenie około 2-3 tys. np na Kawasaki er5 - 500. 50 koni i 45 NM, v-max licznikowy koło 190 no i całkiem przyzwoite przyśpieszenie.W sumie od "urodzenia" jeździłem biegówkami, a automat pojawił się zamiast RS125, (podobno ten model potrafi się posypać kilka razy w sezonie). Proszę o jakąś radę ;pCzy bawić się w tuning i mieć wyjątkowy sprzęt, czy iść w masówkę, ale mieć możliwość redukcji i pośmigania nieco szybciej ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Kupuj inny mocniejszy sprzet, skutery dobre dla dziadkow...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Kupuj Kawe nawet nie myśl o skuterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EEEmm Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Kupuj Kawe nawet nie myśl o skuterze nie koniecznie kawe... ale koniecznie moto :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Tylko motor :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 w sumie wszystko zalezy od Twoich upodobań i nikt nic nie bedzie narzucał KUPUJ MOTO :!: :mrgreen: :D Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_rak Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Raczej motocykl. Większa moc, większy v-max no i zabawa z biegami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Oczywiscie ze motocykl! Na skuterze nigdy nie odczujesz takiej frajdy!Piszesz o jakims nieziemskim przyspieszeniu skutera stuningowanego na 170ccm, nieziemskie przyspieszenie to maja sporty! Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Odpuść sobie ten skuter i tuning, koniecznie kup motocykl, dziwi mnie, że skoro jeździłeś większymi motocyklami to jeszcze się nad tym zastanawiasz. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Skoro sie zastanawiasz to koniecznie kup moto :P , skutery sa dla dziadkow, jak to ktos tu okreslil :-) :-) :-) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 (podobno ten model potrafi się posypać kilka razy w sezonie). Napewno nie częściej niż zajechany, tuningowany skuter 125 o nieziemskim przyspieszeniu... Idź na masówkę i zrób coś ładnego bedziesz wyjątkowy... Tylko nie neony bo pod remizą same takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi