rg166 Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Jak wiecie zastanawiam sie nad kupnem crossa. Myslalem nad czyms typu ktm sx, ale wczorajszego dnia naszla mnie mysl n/t CZ cross!!! Powiedzcie cos na jej temat. Jakie wersje silnikowe wystepuja, jak sprawa cen i rocznikow, czy jest awaryjna, jak wyglada sprawa wymiany tloka?? licze na szybka odpowiedz.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 rg166 masz kase na SX-a to go kupuj. nie ma porownania do CZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 wiadomo, ze nie ma porownania, ale przed kupnem chetnie wywacham CZ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Eeee mieć tyle kasy na SX i zastanawiać się nad CZ ??? Według mnie to albo nie masz pieniezy na tego Sx albo troche głupio robisz .... Twoja wola 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 nie ma co patrzec, jak masz kase na kupienie i utrzymanie KTM-a to go kupuj i nie kombinuj,a jak ciezko z sianem to szukaj CZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 NA temat CZ CROSS było od fulla tematów na tym forum <szukaj> , po drugie www.czforum.dvd.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Myslalem nad czyms typu ktm sx, ale wczorajszego dnia naszla mnie mysl n/t CZ cross!!!Pytanie czy ty tylko myslisz ze ci staruszkowie kupia czy tez realnie rozwazasz zakup :-D Bierz cezete bo to jest jeszcze w twoim zasiegu a ktma sobie zostaw na plakatach chyba ze masz kasy jak lodu :roll: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Heh bardzo mnie zdziwila ta sytuacja :D Przeciez kupujac KTM masz wszystko nowoczesne , silnik silniejszy , serwis w kraju , czesci od reki mozna powiedziec , nie wspomne juz o ramie , amortyzatorze centralnym ktorego w CZ nie widzialem i pewnie nie zobacze ... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Heh to jest tak jak bym miał wybierać pomiędzy mercedesem 1 letnim, a golfem 30 letnim ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Przeciez kupujac KTM masz wszystko nowoczesne ' date=' silnik silniejszy , serwis w kraju , czesci od reki mozna powiedziec , nie wspomne juz o ramie , amortyzatorze centralnym ktorego w CZ nie widzialem i pewnie nie zobacze ... [/quote']A wy wszyscy nie wzieliscie pod uwage ze kolega moze mowic o KTM'ie z rocznika CZ'ty, ktory jest do niej zblizony? DO niego czesci nie ma, silnik ma taka sama moc, amortyzatory sa 2... A co do CZ to poszukaj modelu 519 jak chcesz centralny amortyzator zobaczyc :D . Gadania rzeczy w stylu ze do CZ nie ma czesci jest smieszne po prostu. Dzwonisz nawet do jawa impol i masz wszystko od reki 4 razy taniej niz do SX, a jak ktos sprytny to na allegro znajdzie jeszcze 2 razy taniejHeh to jest tak jak bym miał wybierać pomiędzy mercedesem 1 letnim' date=' a golfem 30 letnim ... Pozdrawiam Powrót do góry [/quote']Wez pod uwage ze nie kazdy mercedes i sx jest nowy! Przeciez te KTM'y kiedys scigaly sie na jednym torze z CZ'kami! Rocznik jest wazny! Sadze ze kolega nie mial na mysli KTM SX125 six days :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 amortyzatorze centralnym ktorego w CZ nie widzialem i pewnie nie zobacze ... :| bo jeszcze mało w życiu widziałeś i pewnie mało zobaczysz co do CZ to poszukaj modelu 519 jak chcesz centralny amortyzator zobaczyc nie tylko bo już na poczatku lat 80 jak sie pokazały centrale w japońskich moto to i czescy zawodnicy fabryczni mieli centrale w cezetach z tym ze te modele są nie do dostania w Polsce zresztą w Czechach są juz pewnie wykupione przez koneserów ale na którejśc stronce widziałem a nawet nie wiem czy nie mam fotki w rodzinnym albumie :D Jak wiecie zastanawiam sie nad kupnem crossa. Myslalem nad czyms typu ktm sx' date=' ale wczorajszego dnia naszla mnie mysl n/t CZ cross!!! [/quote'] no to albo nie wiesz ile kosztuje sx albo jesteś wielkim fanem marki CZ chyba ze jeszcze sam nie wiesz co mówisz albo rozważasz zakup KTM z lat 80-86 to polecam CZ bo przynajmniej wszystko kupisz bo do KTM przed 92 to masz troche lipe, a nawet nie troche a bardzoooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Bari napisał: amortyzatorze centralnym ktorego w CZ nie widzialem i pewnie nie zobacze ... Neutral bo jeszcze mało w życiu widziałeś i pewnie mało zobaczysz U mnie znajomy miał centralny nawet w CZ model 516. Może Lucas lub jego tata będą kojarzyć Karego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 To moze ktos wrzuci na jakis serwer fote Cz z centralnym amorkiem , lub jesli ma na necie to niech poda link , chetnie zobacze bo malo jeszcze w zyciu widzialem i pewnie malo zobacze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 No tutaj dla przykładu typ 511 z roku 82:typ 978 z roku 82:dla zainteresowanych stronka z historią produkcji CZ, mamy tam wszystko co stworzyła ta legendarna marka, polecam!http://digilander.libero.it/cuoccimix/ENGL...russe-q(CZ).htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 No fajna stronka , przynajmiej znalazlem cos na temat mojego silniczka :D A pozatym ta CZ z centralnym to nawet w miare :D Posmigal by , powiem tyle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi