Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 A ja myśle go odmalować na niebiesko i ponaklejać naklejki Brembo, Dunlop itp. oraz numer startowy Vallentino Rossiego "46". Nie zapomnij dokleić spojlera na czubek, bez tego nie osiągniesz zamierzonego efektu aerodynamicznego :-D :-D I będzie dupa a nie VR :-) :-) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 A ja myśle go odmalować na niebiesko i ponaklejać naklejki Brembo, Dunlop itp. oraz numer startowy Vallentino Rossiego "46". Nie zapomnij dokleić spojlera na czubek, bez tego nie osiągniesz zamierzonego efektu aerodynamicznego :-D :-D I będzie dupa a nie VR :-) :-) pzdr Nie no serio mówie, a co będzie sobie leżał w piwnicy jak sobie mogę go odpicować nawet dla własnej satysfakcji. tylko szukam fajnego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EEEmm Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 dobrze by wygładał w kolorze chromu -ale to są jakieś tam koszty...farbnij go na różowo -dla pasażerki jak ulał :-D :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymsha Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Z kumplami przebraliśmy się kiedyś na Juvenalia w Krakowie za wikingów i takie kaski bardzo nam się wtedy przydały. Z gąbki podorabialiśmy rogi, podoklejaliśmy je po bokach, a na przód doczepialiśmy czachy powycinane z blachy. Polecam, wygraliśmy konkurs przebierańców! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Z kumplami przebraliśmy się kiedyś na Juvenalia w Krakowie za wikingów i takie kaski bardzo nam się wtedy przydały. Z gąbki podorabialiśmy rogi, podoklejaliśmy je po bokach, a na przód doczepialiśmy czachy powycinane z blachy. Polecam, wygraliśmy konkurs przebierańców! :DMasz jakieś foty :?: Podawajcie inne pomysły :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dymsha Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Z kumplami przebraliśmy się kiedyś na Juvenalia w Krakowie za wikingów i takie kaski bardzo nam się wtedy przydały. Z gąbki podorabialiśmy rogi, podoklejaliśmy je po bokach, a na przód doczepialiśmy czachy powycinane z blachy. Polecam, wygraliśmy konkurs przebierańców! :DMasz jakieś foty :?: Podawajcie inne pomysły :idea:Mam, pełno, ale nie mam skanera :D . Jak gdzieś dorwę skaner to dokleję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Ja swego czasu podrasowałem rodzimej produkcji kask typu "orzeszek" w ten sposób, że nakleiłem z przodu naszywkę "Harley-Davidson Motorcycles" - prezentuje się całkiem, całkiem. Dodam, że ku uciesze gapiów zakładałem jeszcze wyczesane (czytaj: obciachowe), ŻÓŁTE gogle narciarskie. To było za czasów motoryny - na Ogarze jeździłem już w pełnotwarzowym integralu. :D Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Dobry pomysł a masz może jeszcze foty tego kasku i gogli :?: Ludzie wykazcie sie i podsuńcie pomysły 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Hmmm pomysł z rogami fajnyy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Hmmm pomysł z rogami fajnyy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Fajny, tylko rogi zrobilbym oryginalne, np krowie. Moznaby bylo popytac w jakiejs masarni z ubojnia :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Takie małe wywody: Na drugim trochę za dużo naklejek. :DNa trzecim małe uszka trochę (nie chciało mi się szukać większych :D ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 zdecydowanie wybieram pierwszy od prawej :-D Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 wersja trzecia od lewej :mrgreen: jedyna słuszna :mrgreen: albo walnij sobie duży napis KABERK :-D albo przyklej do niego latarke (jak gornicy) buahaha Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 stary koniecznie gipsowa czacha pomalowana chromem w sprayu!!!! efekt nie dej sie!!! powaga :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 13 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Zierek mógłbyśmi zrobić jeszcze taki kask ja pierwszy od lewej tyle że niebieski. :D Kto wie jak zrbić takiekie linie jak na pierwszym kasku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi