koniaczek Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Bylo super, dziekuje WSZYSTKIM za pamiec i za chwile wrzuce obiecany komiks. Niesamowicie dobry humor mi podarowaliscie, jeszcze raz wielkie dzieki dla calej ekipy :D :D :D [ Dopisane: 12-11-2005, 11:58 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Było zajebiście :D , brakowało mi takiej impry :D Jeszcze raz wszystkiego NAJ dla solenizantów!! Koniaczek: jaki komiks? PS. Dobitka dzisiaj ? [ Dopisane: Sobota 12 Listopad, 2005 ]A, już wiem, co za komiks... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Jeszcze raz dzieki :D niestety dzis nie wpadne do 2oo poniewaz ze znajomymi robimy sobie noc horrorow bedzie wampirycznie i czosnkowo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Miła imprezka zakończona godnym imienin afterkiem :D ...ale... facet na jedną noc doznał obrażeń i nie dotarł w pelni sprawny do domu... :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Miła imprezka zakończona godnym imienin afterkiem :D No, ja też wyśmienicie się bawiłem, zarówno na imprezie właściwej, jak i na afterku. :D Od dziś (a właściwie wczoraj) piję w 2oo tylko Heinekena - w ogóle nie miałem kaca (po Żywcach/Warce zawsze zdycha(łe)m następnego dnia, a dziś ku memu ogromnemu zdziwieniu obudziłem się jak nowo narodzony). :D Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Dziadu i Olsen, jak wychodzilem wygladaliscie na takich co kaca miec powinni he he he [ Dopisane: 12-11-2005, 16:54 ]a jak reszta ekipy? i mam nadziej ze moj Krupnik dotarl do kotregos z Marcinow he he he [ Dopisane: 12-11-2005, 16:54 ]gdzie ten komiks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Miła imprezka zakończona godnym imienin afterkiem :D No, ja też wyśmienicie się bawiłem, zarówno na imprezie właściwej, jak i na afterku. :P Od dziś (a właściwie wczoraj) piję w 2oo tylko Heinekena - w ogóle nie miałem kaca (po Żywcach/Warce zawsze zdycha(łe)m następnego dnia, a dziś ku memu ogromnemu zdziwieniu obudziłem się jak nowo narodzony). :D Ja tam tez nie mialem kaca a pilem i warke i finlandie i jakis spirytus kukurydziany :-D :mrgreen: Aaaa, zapomnialbym o Jackowej kukulce :D :mrgreen: BTW Irish Twoj krupnik niestety zostal u mnie w samochodzie, teraz lezakuje u Adu i tak sobie mysle, ze moze zawiezc go do Wrocka na imprezke, ale Ty decyduj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 bierzcie go do Wrocka :-) na zdrowie niech wam pojdzie [ Dopisane: 12-11-2005, 20:56 ]ja nie wiem czy pojade tam bo pracanie pozwala mi poki co robic tak dalekch planow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Dziadu i Olsen, jak wychodzilem wygladaliscie na takich co kaca miec powinni he he he Już jeśli, to moralniaka, zwłaszcza po "afterku"... Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 ja nie wiem czy pojade tam bo pracanie pozwala mi poki co robic tak dalekch planow Mam nadzieje, ze jednak dasz rade, a w razie czego na pewno napijemy sie za Twoje zdrowie :D :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Dziadu i Olsen, jak wychodzilem wygladaliscie na takich co kaca miec powinni he he he Już jeśli, to moralniaka, zwłaszcza po "afterku"... prywatny sie rozwinal ? he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 "się rozwinął"...to chyba odpowiednie określenie.nie można go było nawet siłą wyciągnąć,przez co odsypialiśmy do 13 :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 AAAAAA zapóźno się dowiedziałem może bym wpadł :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 A balujeice 18/19go w 2 kółkach ? bo możliwe, że tam zawitam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 A balujeice 18/19go w 2 kółkach ? bo możliwe, że tam zawitam... Mozliwe... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi