wieczny student Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 http://www.jawamania.cz/modules/news/model...ie=cestovni.htmczy ktoś z was miał styczność z tym jednośladem? kumpel ma taką sztukę, 20 lat nie ruszaną. jesteśmy ciekawi czy dziś dość łatwo o części (głównie mechanika) do takiego modelu. blachy są w stanie do odratowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 takie jawy robili w latach 60tych 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 chyba coś ci się pomyliło taka jawa z lat 60??? chyba nie 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 8 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 o rany :oops: :oops: racja, przepraszam :Dtu jest link: http://www.jawamania.cz/modules/news/model...ie=cestovni.htm . okna z adresami mi sie pomieszały :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 mam taka jawe :D o czesci raczej nie problem - patrz na allegro... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Drogi studencie, po czesci to na Pragie :D ul. Ząbkowska lub Targowa (tuż przy salonie Suzuki) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 czesci do tego w cholere nawet w sklepie nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Czy to prawda, że ogar ma ten sam silnik ? Pytam bo w końcu nie jestem pewien. Już nie raz kupowalo sie uszczelki "Jawa 50" do ogara itp. Jak tak jest to nie ma problemu z częsciami. Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 To jest normalna jawka 20p. Czesci dostaniesz bez problemu. Fajny sprzecik :D Ladnie zrobiona potrafi jezdzic jak simson. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 dzięki za informacje :D. widze że rzeczywiście na samym allegro jest trochę cześci, a do tego dochodzi wspomniana przez Greeda "praska strona" (no i pewnie nowolipki). to jeszcze mi powiedzcie , czy grzebanie w takim silniczku nadaje sie do nauki mechaniki warsztatowej? właściciel otwarcie przyznaje sie do braku wiedzy. w sumie to mały silniczek dwusuwowy, wiec chyba tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Czy to prawda' date=' że ogar ma ten sam silnik ? Pytam bo w końcu nie jestem pewien. Już nie raz kupowalo sie uszczelki "Jawa 50" do ogara itp. Jak tak jest to nie ma problemu z częsciami.[/quote']Prawda. Tylko wykonany w Polsce na Polskich czesciach.Problemy moga byc z roznymi nietypowymi pierdolkami (pol roku szukalem slimakow do przedniego zawieszenia), ale z reguly czesci sa. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 dzięki za informacje :D. widze że rzeczywiście na samym allegro jest trochę cześci' date=' a do tego dochodzi wspomniana przez Greeda "praska strona" (no i pewnie nowolipki). to jeszcze mi powiedzcie , czy grzebanie w takim silniczku nadaje sie do nauki mechaniki warsztatowej? właściciel otwarcie przyznaje sie do braku wiedzy. w sumie to mały silniczek dwusuwowy, wiec chyba tak...[/quote'] Hmm jawka to spoko silniczek ale troche posiedzi nad sprzeglem i skrzynia bo nie jest najlatwiej zlozyc. ale na poczatek bedzie super. No i wazne zeby ja ladnie zrobil bo ladnych jawek coraz mniej :P Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Jesli bedzie wiedzial czego nie robic zeby nie spieprzyc, nie złoży silnika na czerwony silikon i odłoży młotek to moze sie nauczyc Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 sa momenty kiedy mlotek jest niezastapiony. Co zrobisz jak srubka jest objechana ze normalnie srubokretem nie da rady?? Czasem mlotek jest potrzebny ale nie zeby we wszystko walic Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 nie złoży silnika na czerwony silikon Ja zawsze składam silniki na czerwony silikon i nic jeszcze sie nie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi