dominik.vx800 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 witam :P Enduro*MAN* może pomyślałbyś nad czymś w stylu FZR600 :?: kumpel kupił taką maszynke w kraju pod koniec września za 5tys. zł. moto ma blisko 100 koników i bardzo fajnie jaździ, no i jest znacznie oszczędniejszy od GSXR-a. nie najgorszy materiał na przeróbki, pod owiewkami ma całkiem fajnie wyglądającą rame 8) nie koniecznie musi to być FZR-a, ale akurat to proponuje bo sam patrząc na to moto pomyślałem o przerobieniu go na streetfightera :twisted: POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 kolega z forum slaskiego zakupił gixera w streecie chyba 89 rok za jakies smieszne pieniadze typu 2000pln. fakt to był jednorazowy strzał bo moto zajebiste no ale zdazaja sie. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Witam. Pytanie jak w temacie. Aktualnie jeżdzę GSX 1100F z 88 r, fajny sprzęt, ale by się przydały lepsze hamulce, i mógłby być odrobine lżejszy i nowszy.. Czy zamieniając go na GSXR zrobię dobry interes? Jeżdze głównie po okolicy, wypady po 250, 300 km, prawie zawsze we dwoje. Myślełem również o Kawasaki ZZR 1100, lecz mi go odradzają. Pozdrawiam Darek. Edytowane 14 Lipca 2006 przez makumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 sądze , ze ty zniesiesz bez problemu takie wojaze , ale czy "plecaczek" też będzie w doskonałym humorze tego zagwarantować nie moge , ale jak coś to poduszka pod dupe i wiooo ... :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) Ona zniesie wszystko :biggrin: w ogóle mnie nigdzie samego nie puszcza...Może jak jej będzie trochę niewygodnie to da mi samemu pośmigać he he... Tak na poważnie to mieliśmy rok temu wypadek i pomimo tego że miałe połamane pięć żeber i łopatkę to nadal ze mną jeździ. Jakoś mi się bardzo GSXR 1100 spodobał, mam nadzieję że zużycie paliwa będzie podobne do tego w GSX 1100F. Mój w trasie pali od 5,5 do 7 litrów na 100 km. Dzięki i narka. PS. Co się stało z Bractwem Suzuki? Edytowane 15 Lipca 2006 przez makumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Jak tak dalej pujdzie to z Hayabusy zrobią turystyk. Jak masz chęć to możesz sobie kupić niewiadomo co. A czy to będzie turystyk czy nie to już moim zdaniem zadecyduje o tym tylko technika jazdy. Bo jak można Gsxr 1100 nazwać turystykiem??? Edytowane 21 Lipca 2006 przez ventura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waligura Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 witam mam pytanie odnosnie liczby biegów w gsxr 1100 olejakach początkowe modele mialy skrzynie piecio biegowe z tego co wiem to do modelu '90 a ile biegów mialy roczniki '91 i '92? z góry dzieki za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Witam.Wszystkie maja po pięć biegów. Ja mam wodniaka, model z 96 i też ma pięć. Taka ilość biegów wystarcza w zupełności. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklass Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 ja mam olejaka '91 750ccm i mam 6 przełożeń pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaga Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 WITAM Potrzebuje wszelkich info. na temat motocykla suzuki gsx 1100 z 82 r. przeszukałem cały internet i nie znalazłem nic ciekawego . Jesli posiadacie wiedzę na ten temat lub linki do tego typu moto, serwisówke prześlicie. Za wszelkie info na ten temat dziekuje. Pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 odezwij sie do Adama M. - to znawca w tym modelu :icon_biggrin: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaga Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 odezwij sie do Adama M. - to znawca w tym modelu :icon_biggrin: dzieki tez tak sobie myslałem ze on jest w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaga Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Potrzebuje info. na temat tego moto. Szukałem w necie i niewiele jest, moze podacie link do stron na temat tego moto, SUZUKI GSX 1100 81r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 ale konkretnie co chcesz na ten temat wiedziećtroszkę znajdziesz tutaj: http://www.suzukicycles.org/miałem swojego czasu mniejszego brata - gsx 750e z 81r Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 jezdzilem gsx1100g rocznik cos kolo '90. ciezka wielka landara. zawieszenie miekkie bardzo. heble slabe. opony w jakichs dziwnych rozmiarach. ale przyspieszenie atomowe. ten mial czerwone pole w granicach 9500rpm i od 3000 bylo dobrze a od 6000 male pieklo. sprzet raczej do preclowania do amierykanskich autostradach. z tego typu sprzetow juz bym wolal jakies b12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi