enduroguy Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Myślę' date=' że nie [/quote']Filet wrzuc na luz .. Kolega lata na skuterku i to co dla Ciebie jest oczywiscte dla niego moze byc czyms nowym. Wr'ka jest w sumie stworzona do enduro, ale skakac oczywiscie sie da! Jedynym minusem jest wieksza waga, bo ten caly naped to swoje wazy Co do tej Wr'ki to nie wyobrazam sobie jak sie tym gania. Lecisz sobie w poslizgu i nagle Ci sie naped przedniego kola wlacza :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Widziałem też ostatnio zdjęcie motocykla w którym przednie koło było napędzane łańcuchem. Musiał to być jakiś elastyczny łańcuch bo był prowadzony tak jak te przewody z olejem w WRce. Może odnajdę tą fotkę. No i znalazłem.http://motocross.com.pl/down_mf/foto_2003/...l-drive-ktm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Filet :-D :-D :-D :-D a co do latania bokami to nie da rady bo tylko sie pochylisz i kolo zlapie nawet minimalny uslizg a juz zalacza sie przedni naped. Sory za brak polskich znakow ale na macu siedze Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Tym w terenie musi sie nieźle posować :) tylko ciekawy jestem czy możliwe na takim motocyklu są uślizgi tylniego koła,jazda wirażami itp Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Doozer czy nie kumaty jestes?? :) Napisalismy ze nie da sie ltac bokami-uslizgi tylnego kola poniewaz od razu zalacza sie w takim przypadku przedni naped Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 EnduroMax kumaty jestem tylko zanim przeczytałem całą strone to dodałem posta,dopiero potem zobaczyłem wasze posty w ktorych to piszecie ze nie da sie latać bokami :) fakt,czasami za szybko wszystko robie 8) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 (...)No i znalazłem.http://motocross.com.pl/down_mf/foto_2003/1130286735/2-wheel-drive-ktm.jpg OŻ !! Co to wogle za opona z tylu, o lancuchu na przednie kolo nie wspominajac o_O Pzdr 8O Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Myślę, że nie Filet wrzuc na luz .. Kolega lata na skuterku i to co dla Ciebie jest oczywiscte dla niego moze byc czyms nowym. Wr'ka jest w sumie stworzona do enduro, ale skakac oczywiscie sie da! Jedynym minusem jest wieksza waga, bo ten caly naped to swoje wazy Co do tej Wr'ki to nie wyobrazam sobie jak sie tym gania. Lecisz sobie w poslizgu i nagle Ci sie naped przedniego kola wlacza :) . Endurogeju. Pisze co chce i będe pisał. I przestań mnie tak nazywac bo nie mam ochoty obrzucać sie na publicznym forum wyzwiskami.Jak irytują Cię moje posty to dodaj mnie do uzytkowników ignorowanych na swoich koncie , jak ja uczyniłem z tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Techniacz, takich opon używają jeżdżąc po pustyni. Poszukaj sobie filmow ze skakaniem i.t.p na pustyni, taka opona jest jak lopata i odpych piach Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 "dupa jasiu" ;) to jest moto przystosowane do hillclimbingu.... tak zwanego szybkiego podjazdu :) To jest coś w rodzaju tego KDX'a co był w Jednośladzie kiedyś, tylko że ten KTM jest profesionalniej przygotowany ;) tyle odemnie ;) Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Właśnie dzisiaj lookając strone Yamahy zaważyłem to cudo, troszkę się zdziwiłem :) Ja jednak wolę tradycyjny napęd... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Endurogeju. Pisze co chce i będe pisał. I przestań mnie tak nazywac bo nie mam ochoty obrzucać sie na publicznym forum wyzwiskami. Jak irytują Cię moje posty to dodaj mnie do uzytkowników ignorowanych na swoich koncie , jak ja uczyniłem z tobą. Skoro jesteś taki mądry, to czemu piszesz takie głupie posty: Myślę, że nie Wracając do tematu wydaje mi się że np. Yamaha 2Track świetnie nadaje się w piasek i błoto, tam gdzie przednie koło pomaga wyciągnąć zakopaną maszyne. Mam w którejść gazecie porównanie WR450F do WR450 2Track, przestudjuje i wieczorem coś napisze. A co do KTMa to chyba faktycznie maszyna do Hillclimbingu(w jednoślacie była Kawa KLX650). Na takich oponach śmiga się też po pustyniach :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Blazej_mtx Racja...nie zauwazylem dlugiego wachacza :) Ale musisz przyznac ze na pustynie tez sie takie opony stosuj! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Primo - ten motocykl (WR) jest na rynku od 2 lat.Secundo - 3 miejsce w Dakarze 2004 zajął na takim motocyklu Fretigne, więc się nie śmiać że to nie jeździ.Tercio - zestaw napędu przedniego koła można już kupić do innych enduraków, w tym do serii EXC KTMa.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 no w którymś numerze motocykla było o kawie z podtlenkiem i ona miła idento oponke i koleś zrobił jeszcze drugie metalowe koło na piasek z takimi łopatami i wahacz był sporo przedłuzony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi