stachu Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Piszecie' date=' że zalewacie bak paliwem pod korek[/quote']Ja nie zalewam pełnego baku tak juz 3 sezonu i jakos nic sie nie dzieje, a to chyba dlatego ze w piwnicy mam cały czas plusową temperature :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 ogrzewany garaż 8) bez kocyka ;) na wiosnę się umyje moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 A moje moto nie stoi ani na dworze ani w garażu.Jako że w tygodniu mnie nie ma bo jestem na studiach mój pokój jest wolny... reszty się domyślcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 A moje moto nie stoi ani na dworze ani w garażu.Jako że w tygodniu mnie nie ma bo jestem na studiach mój pokój jest wolny... reszty się domyślcie :) Musisz mieś fajny zapach w pokoju… :> czy może benzynę spuściłeś ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Benzynka z gaźników spuszczona a bak leży sobie w garażu więc nie ma nieporządanych zapachów 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 ciekawe kto trzyma moto w lozku....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Ja właśnie wczoraj umyłem swojego rumaka, zalałem paliwa pod korek i wyczyściłem łańcuch naftą i posmarowałem olejem silnikowym żeby ogniwa rdzy nie łapały.Wstawiłem go do domu brata gdzie temp. nie powinna spaść poniżej 0.W czasie zimy będę go jeszcze głaskał i pucował. Akumulator tez wyjąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Ja mam jawe w garazu, przykryta kocem i wypietym akumulatorem. Nie tankowalem do pelna bo mnie nie stać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Moj stoi zawsze w cieplym garazu...wyczyszczony....z wyciagnietym akumlatorem...przykryty pokrowcem......... Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 ja swojego sprzęta jeszcze nie odstawiłem na zimowy odpoczynek,musze wymienic pare rzeczy,no a jak je wymienie to trzeba sie bedzie przejechac,zobaczy czy wszystko jest ok,no i wtedy pomysle o odstawieniu go na zime.a co do tankowania do pełna to chyba nie trzeba tego robic,wystarczy żeby było troche benzyny w baku,wtedy nie zbierze sie wilgoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 ciekawe kto trzyma moto w lozku.... mój mąż by chciał, ale się nie zgodziłam, bo jeszcze sobie kiedyś pomyli motocykl ze mną i co wtedy?? Zwłaszcza jak mu się spodoba!! :mrgreen: A poważnie, chcieliśmy w tym tygodniu przewieźć przewieźć swoje sprzęty do garazu mojej babci, bo u nas już brakuje miejsca, a tu zima cholera i nici z jazdy....miałam nadzieję na ostatnią przejażdżkę..... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudłatyKutno Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Diverka w garażu pod szmatą w weekend będzie przygotowana do zimowego snu ale chyba zrobie jeszcze jedną rundkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypior Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 w domu! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 chcialem postawic Honde w salonie w domu i uslyszalem: czysty k...a ocipial? :) :) :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Mojego rumaka zimujie w nastepujiący sposób o nawet fotka :) http://www.bikepics.com/pictures/472017/ tzn. Dokladnie umyty pianą aktywną z roznymi dodatkami (mucha nie siada) 2 godz mycia z wysuszeniem wypolerowany do granic mozliwosci specjalną pasta 3M,bak zalany pod sam korek, nasmarowany łancuch , a po zatym to miejsce postoju jest dosyc cieple , temperatura nie spada ponżej zera, akumlator jest na swoim miejscu. Podladiujie go jak zamierzal bende wyciagnać moto :mrgreen: Ogladam go co najmniej raz na dzien dlatego nie przykrywam go niczym :) Pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi