mareksit Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 Podziwiam :) Jak będziecie następnym razem w okolicach Pucka to zapraszam do nas www.restauracjapubemi.pl na małe piwko z "korzeniami" i wspólny wypad po okolicach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Podziwiam :) Jak będziecie następnym razem w okolicach Pucka to zapraszam do nas www.restauracjapubemi.pl na małe piwko z "korzeniami" i wspólny wypad po okolicach :D piwko z korzeniami :) !!! .... teraz to juz bardzo zaluje, ze sie wczesniej nie odezwalam :> Edytowane 10 Października 2006 przez Sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 10 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2006 piwko z korzeniami :) !!! .... teraz to juz bardzo zaluje, ze sie wczesniej nie odezwalam :>Ano żałuj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 kurcze pogoda jest fazerek stoi a po niedzeli i smiganku sie rozchorowałem....:/ a tak bym polatał ... Sobota poleca fazera ... przejedz sie a zobaczysz ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 W tym filmiku, z BMW M3 to chyba więcej niż 245 było nie coś koło 270???, ale przyznam, że gość na fazerku nieźle sobie radził. Pozdro Fazerowcy Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 M3 zapinała 270(licznikowo). Ale widać było, że juz przy 180km/h litrowy Fazer mial kłopoty z solidnym odejściem. Dystans nie byl duży :) Fajny ten duży fazer nie ma co :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Sugeruje że ten Fazer na filmiku to 1000 a nasze to 600 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Boniek co tak słabo :) ? Czas na litra :) No słabo bo miszcz prostej ze mnie cienki ;) Nawet "czysta" na gumie nie umiem latać :)Co do litra to chyba jako piwko :) Jeśli będzie zmiana to pewnie VFR 800, ale nie zanosi się na to szybko.A gdybym nie miał lepszej połówki to pewnie śmigałbym Monsterem :D Ale, że plecaczek lubi jazdę, to w garażu stoi bardziej odpowiedni Fazer :) Edytowane 11 Października 2006 przez Boniek Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 No słabo bo miszcz prostej ze mnie cienki ;) Nawet "czysta" na gumie nie umiem latać :) Co do litra to chyba jako piwko :) Jeśli będzie zmiana to pewnie VFR 800, ale nie zanosi się na to szybko.A gdybym nie miał lepszej połówki to pewnie śmigałbym Monsterem :) Ale, że plecaczek lubi jazdę, to w garażu stoi bardziej odpowiedni Fazer :D Widzę, że myślimy o tym samym :) Mnie tez chodzi po głowie VFR 800, ale oczywiście nie V-tec :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 Widzę, że myślimy o tym samym :buttrock: Mnie tez chodzi po głowie VFR 800, ale oczywiście nie V-tec :biggrin:Akurat co do VFR; sobie myśle fotki pooglądam na bikepics, a tam na stronie startowej jako Photo of the Day VFR 800 Groszka :bigrazz: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Tak- dokładnie ten M3 jechał 270km/h W samochodzie jakoś nie było tego czuć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Dzisiaj miałem okazję na spokonie przyjrzeć się Fazerowi 1000 :bigrazz: Ech chyba juz wiem co bedzie następne. Z resztą zdrowy rozsądek chyba tak nakazuje, aby kontynuować przyjaźń z fazerem. Już na oko widać, że to sprzęt masywniejszy, bardziej dojrzały. Choć z drugiej strony, to taki cichy rozrabiaka :)Wygląda niepozornie, ale drzemie w nim ogromny potencjał :biggrin: Przednia owiewka w stosunku do całości wydała mi się nieco skromna gabarytowo, i mimo tego że sie nie przymierzałem, to tak "na oko"maszyna wydała mi sie jakaś wyższa. Tylny zadupek wygląda moim zdaniem bardziej jadowicie niż w 600-tce ;)Rama i wahacz tylnego koła wzbudziły we mnie wielkie uznanie wizualne :biggrin: Teraz trzeba szukac ofiary, która da rundkę :notworthy: Kto da kraniaka ?? :buttrock: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Ja poczekam ze dwa lata i będę się przymieżał ale do nowszej wersji fz 1 :bigrazz: Tylko poczekam aż bęątroche tańsze :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 a ja nic nie ma do fazerka jest super alenext moto kupuje sporta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 ja na razie zostaję przy obecnym, którego planuję mieć jeszcze z dwa lata, później zobaczę. jeżeli teraz miałbym decydować to może zmieniłbym na nowsze FZS (FZ 6 mi się nie podobają), albo szukałbym jakiegoś sporta 600, ewentualnie b12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi