CiasnyBaniak Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 A ilu nas w ogole jest ? Dla mnie optymalna data zaczyna sie po 10- tym lipca- BO bede miał prawao jazdy.Oczywisce wcześńiej też bede- ale wolałbym w takiej sytuacji aby taki zlot odbył sie mozliwie blisko.Jakie w ogole rejony wchodzą w gre ? Sląsk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 dokładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 NIech powstanie lista zatem i zobaczymy czy jest sens cokolwiek organizowac... Prosze wpisywac sie zainteresowani takim zlotem fazerowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 dla mnie miejsce nie ma znaczenia, aby była dwu pasmowa ze 150 km a potem jakies fajne miejsce, jeziorko czy coś.GDZIE ZLOT FAZERóW I KIEDY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
match Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 jestem za. Z mojej strony pasują lip/sierpien. No i miejscówa z mozliwoscia namiotowania bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 proponuję zrobić osobny temat w "zlotach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 A ilu nas w ogole jest ?Moze zrobimy liste posiadaczy dwoch kolek z silnikiem o nazwie Fazer?Nr/Nick/Miejsce zamieszkania/Rodzaj Fazera, ja zaczne:1. Miszczu/Kraków/FZ6 Potem przy ustalaniu miejsca zlotu mozna wziac pod uwage, gdzie jest Fazerow najwiecej i zlot ulokowac w tejze okolicy. Pozdro, Miszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
match Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Tak przenosiny do działu zloty/impr to dobry pomysł Miszczu to ja biorę dwójkę Nr2. Match\poznań\fzs 600 (ten the best:)) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Potem przy ustalaniu miejsca zlotu mozna wziac pod uwage, gdzie jest Fazerow najwiecej i zlot ulokowac w tejze okolicy.A nie lepiej gdzieś dalej żeby się przejechać? Bo w przeciwnym wypadku to coniektórzy jeśli tak wypadnie to na piechotę będą mogli iść :) Mnie też można doliczyć 3.Boniek/Turek/FZS600 Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 A nie lepiej gdzieś dalej żeby się przejechać? Bo w przeciwnym wypadku to coniektórzy jeśli tak wypadnie to na piechotę będą mogli iść :flesje: Mnie też można doliczyć 3.Boniek/Turek/FZS600mozna wziac pod uwage napisalem :flesje:, rownie dobrze mozna wybrac miejsce gdzie Fazerow jest najmniej i trzeba tam nadrobic zawartosc Fazerow na cala reszte roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) 4.Trais/Warszawa/FZ6 panowie podemne a numerki 5 i 6?? dodajcie je Edytowane 4 Czerwca 2006 przez tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 yamaha/warszawa/fzs 600 błękitny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Wicher/Zabrze/FZS 600 Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
match Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 wicher a myślalem ze wa-wa na wiejskiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi