xboss Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 ja mam jakes ala xenon niebieskie Zdjeciejeszcze wydech i gmole i prace zakończone na 2008 rok :)Coś fotka nie funguje :biggrin: P.S. Masz zrobionego moda żeby świeciły Ci sie dwa światła mijania?a nie tylko prawe, tak jak to jest w wersjach europejskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodociany1987 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) Witam, mam pytanie czy kierownica z fazerka z 2001r bedzie pasowac do fz6 05`?? Aha i w sprawie tego moda do swiatelek, orientuje sie ktos jak to dokladnie zrobic? I jeszcze pytanko, czy znacie jakies firmy, które posiadają pożądne akcesoria do fazerka? Typu pługi i inne duperele? Gdyż większość oferowana na allegro to zwykly "szajs" zeby nie powiedziec gozej, trzeba dorabiac stelaze pod plugi albo w ogole pekaja po przykreceniu. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Edytowane 13 Lutego 2008 przez mlodociany1987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 (edytowane) Mod świateł w FZ6 :icon_mrgreen: http://solsar.com/fz6/headlight.htm Sprawdź u mnie zdjęcia na bikepics i powiedz co Cię interesuje to napiszę Ci ile to kosztuje i gdzie to kupić :icon_twisted: Edytowane 13 Lutego 2008 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodociany1987 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Wydawalo mi sie ze wtyki do zarowek w fz6 sa tylko dwa, a na tych fotkach sa 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Wydawalo mi sie ze wtyki do zarowek w fz6 sa tylko dwa, a na tych fotkach sa 3?Sprawdź dobrze u siebie... U mnie koszt przeróbki to było kilkanaście minut roboty i 1zł :icon_mrgreen: Jakbyś miał jakieś pytania to pisz śmiało... Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xboss Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Sprawdź dobrze u siebie... U mnie koszt przeróbki to było kilkanaście minut roboty i 1zł :icon_twisted: Jakbyś miał jakieś pytania to pisz śmiało...Jeśli pozwolisz to chetnie bym skorzystał z Twojej porady :icon_mrgreen: Do którego przewodu podłączasz ten dodatkowy z lampy odpowiedzialnej za długie?Tu znalazłem moda do wersji amerykańskiej: http://pl.youtube.com/watch?v=EY4D2n1cIOAI tam koleś podłącza do zielonego z wiązki na kierownicy a Ty jak zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Ja zrobiłem prostego moda z tego względu, że mam moto na gwarancji i nie mogę grzebać za bardzo przy elektryce :crossy: Ten z linku jest trochę bardziej skomplikowany :flesje: Jutro opiszę co i jak trzeba zrobić :) Wrzucę też zdjęcia... Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam, mam pytanie czy I jeszcze pytanko, czy znacie jakies firmy, które posiadają pożądne akcesoria do fazerka? Typu pługi i inne duperele? Gdyż większość oferowana na allegro to zwykly "szajs" zeby nie powiedziec gozej, trzeba dorabiac stelaze pod plugi albo w ogole pekaja po przykreceniu. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź http://www.puig.pl/ Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Sorry za to pytanie ale jeszcze nie sciagnalem sobie manula. Ile oleju wchodzi do fazera z 2000 roku? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Sorry za to pytanie ale jeszcze nie sciagnalem sobie manula. Ile oleju wchodzi do fazera z 2000 roku? Nie pamiętam dokładnie, ale jest to coś w granichach 3-4L. Ja zamówiłem sobie 4 litrowego motula i na pewno wystarczy. Czy ktoś próbował z Was środków do czyszczenia łańcucha? Zastawnawiam się czy jest sens wydawac 40 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturxxx Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Do fzs 600 (98-03) wchodzi dokładnie 2,7 litra,jezeli nie wymieniasz filtra to 2,5 litra wiec niema sensu kupowac 4 lity tylko 3 opakowania po 3 litry. ja leje castrol 10 w-40. To jak czyscisz łancuch? Jedynie nadaje się do tego nafta lub specjalne srodki do łancuchów typu o-ring np castrol chain cleaner 29 zł. Ja bedziesz czyscił benzyną lub jakimiś innymi rozpuszczalnikami to szybciutko zajedziesz łancuch spóchną o-ringi i napęd do smietnika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memphis1988 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 ja moda swiateł sam zrobiłem jeden kabel i po sprawie wydechy nowe przelotowe juz prawie gotowe tylko martwi mnie jedna rzecz,zajebi*cie głosno gadaja 150 DB jest na dzien dobry -mandat murowany ;/ macie jakis pomysł na wyciszenie ?? chyba zrobie jakąs kryze bo przy kazdym mocniejszym hamowaniu silnikiem wali ogniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Do fzs 600 (98-03) wchodzi dokładnie 2,7 litra,jezeli nie wymieniasz filtra to 2,5 litra wiec niema sensu kupowac 4 lity tylko 3 opakowania po 3 litry. ja leje castrol 10 w-40.Dzieki :). A sruba spustowa to ta z boku tuz pod stopką boczną? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Dzieki :icon_eek:. A sruba spustowa to ta z boku tuz pod stopką boczną?Tak to jest ta śruba. Uważaj potem przy dokręcaniu, żeby nie przesadzić :biggrin: Mi się zdarzyło i potem był problem :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Czy ktoś próbował z Was środków do czyszczenia łańcucha? Zastawnawiam się czy jest sens wydawac 40 PLN. Jak 40 zł, to się nie opłaca :icon_eek: Lepiej kupić naftę, albo tańszy środek do mycia zacisków hamulcowych :biggrin:Znakomicie nadaje się do czyszczenia łańcuchów i nie niszczy gumy.Nie lubię firmy Xeramics, ale akurat srodek tej firmy do zacisków czyści łańcuch bardzo dobrze :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi