Ario Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A dlaczego sprzedałes jak było takie super? bo są lepsze sprzęty od FZS... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A dlaczego sprzedałes jak było takie super? A po co miał się kurzyć przez zimę w garażu? To było moje pierwsze moto i taka ostra sześćsetka to chyba nie było to. DL 650 nie jest za mułowaty po przesiadce z Fazera? Nie odczuwasz braków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A po co miał się kurzyć przez zimę w garażu? To było moje pierwsze moto i taka ostra sześćsetka to chyba nie było to.Ja z identycznego powodu sprzedałem FZS. Charakterystyka zupełnie nie dla mnie - męczyłem się na tym tylko :wink: DL 650 nie jest za mułowaty po przesiadce z Fazera? Nie odczuwasz braków?Zależy co kto lubi. Ja nie lubie szybko latać, najlepiej się bawie przy relaksacyjnej jeździe, więc w ogóle nie odczułem "straty" 30KM. Inaczej może być z kimś, kto do granic wykorzystywał 98KM fazera - po przesiadce na pewno odczuje. Inna sprawa, że w DL jest V'ka, więc całkiem inna zabawa :P Podsumowałbym tą zamiane tak:30 koni mniej a za to 300% frajdy z jazdy więcej :icon_razz: pzdr,ladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ja nie lubie szybko latać, najlepiej się bawie przy relaksacyjnej jeździe, więc w ogóle nie odczułem "straty" 30KM. Inaczej może być z kimś, kto do granic wykorzystywał 98KM fazera - po przesiadce na pewno odczuje. Inna sprawa, że w DL jest V'ka, więc całkiem inna zabawa :smile: Podsumowałbym tą zamiane tak:30 koni mniej a za to 300% frajdy z jazdy więcej ;) Czyli muszę znaleźć kogoś w pobliżu i się przejechać DL'ką, może to będzie to? :icon_razz: A DL1000 jeździłeś? ciekawe jaka różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ladzior Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Czyli muszę znaleźć kogoś w pobliżu i się przejechać DL'ką, może to będzie to? :icon_razz: A DL1000 jeździłeś? ciekawe jaka różnica.Na polskie "rowne inaczej" drogi nie ma nic lepszego niż takie szosowe enduro :smile: Nie jeździłem dużym. W wyglądzie różnicy prawie nie ma - są niemal identyczne.DL1000 jest mocniejszy, cieższy i siedzenie ma wyżej. Ale to 650'tka wygrywała wszystkie rankingi ;) pzdr,ladzior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 bo są lepsze sprzęty od FZS... :icon_razz: Ario,To wiem :smile: Ja się przymierzam do FZS 1000, planuję zmianę mniej więcej za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 dokladnie...od FZS jest lepszy tylko FZ1 S :icon_evil: ja mysle ze jeszcze miedzy litrowym fazerem zalicze SV650...kto wie moze wtedy zamiast FZ1 bede sie zastanawial nad SV1000s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herbatnik Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witam po raz pierwszy na forum :icon_rolleyes: Zerknijcie to ogłoszonko na allegro czy te zegary to czasem nie od FZ1 http://moto.allegro.pl/item285237079_yamah...l_fz_6_07_.htmlchce kupić fazerke a tu taki myk, czy wychodzily takie egzemplarze ?? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peet Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zerknijcie to ogłoszonko na allegro czy te zegary to czasem nie od FZ1 http://moto.allegro.pl/item285237079_yamah...l_fz_6_07_.htmlchce kupić fazerke a tu taki myk, czy wychodzily takie egzemplarze ?? Nie, to są nowe zegary w modelu S2 (2007) - mam takie same :icon_rolleyes: Pozr.Peet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceBear Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Dzisiaj przy tak pięknej pogodzie (słoneczko i 0 st.C) postanowiłem odpalić sprzęta. Jak już odpaliłem to zrobiłem rundkę wokół garażu (500m) i już nie mogę się doczekać cieplejszych dni. Motór odpalił bez problemów i wszystko grało jak trzeba :biggrin:.Przy okazji zamontowałem turystyczną szybę MRA. Efekty widać na dole strony http://www.bikepics.com/members/icebear/01fazer/O wrażeniach z jazdy po zmianie szyby napiszę po pierwszych testach.Czekam jeszcze na stelaż GIVI więc po montażu też zamieszczę fotki. Oby do wiosny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ja też już nie mogę doczekac się pierwszych jazd :)Jeszcze nowe opony i jak fundusze pozwolą to własnie turystyczna szyba i nowe siedzenie :) W ogóle za dużo kasy inwestuję tej zimy w moją niunię :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 O wrażeniach z jazdy po zmianie szyby napiszę po pierwszych testach. Napisz pls. Ja też wymieniłem szybe na długa, ale właśnie rozhcorowałem się ;) i nie udało mi sie teraz odpalić,wiec poczekam jeszcze troche, zanim wydobrzeje i nadejdzie sucha pogoda i chociaż +kilka stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagly Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 iceBear a gdzie kupiłeś taką piękną szybkę, też się przymierzam do zmiany wiec jak byś podał jakieś namiary był bym wdzięczny. Pozdr for all ;) MARCIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceBear Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 nagly kupiłem w sklepie www.jotte.pl który polecam, bardzo dobry kontakt i szyba przyjechała błyskawicznie. piszesz do nich co cię interesuje i do jakiego motocykla a oni odpiszą za ile i czy maja na stanie a jak nie to kiedy mogą mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 z szyba czy bez szyby dorwe Was Panowie na swym nowym Fazerze:P/tylko musze go najpierw kupic, ale to juz nie problem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi