NEVRE Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 dajecie czadu ;) Jak Wam udaje się za tą adziewną owiewką schować przy takiej prędkości?? Przy 190 km/h już jest masakra, trzeba leżeć na maxa a przez szybkę gówno widać... Masz racje, że czuć predkosc i to bardzo, ale ja jakos daje rade ;) "nie mam barów" . Przez owiewke nigdy nie patrzyłam, lecz ponad nia. I tak szczerze mówią odkrecanie manetki gazu jest najprostrza rzeczą na motocyklu, gorzej z reszta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 ostatnio jechalem 240km/h na A2 do poznania na tor i bylo ok tylko troche sie lusterka trzesły ale 250 pojedzie i to bedzie mojego fazera max!a owiewka super chroni od wiatru nigdy nie mam na skorze tyle komarow much i innych stworzen co moj kolega ktory jezdzi cbr600 f4 i ma mniejsza owiewka odemnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 ostatnio jechalem 240km/h na A2 do poznania na tor i bylo ok tylko troche sie lusterka trzesły ale 250 pojedzie i to bedzie mojego fazera max!Mnie się zdarzyło popełnić tam jakieś 220-230 i jeszcze jakiś zapas był :) Szyba faktycznie mogłaby być wyższa trochę, ale nie jest tak strasznie. Generalnie za tą autostradą nie przepadam. Przez częste przejażdżki do Poznania oponka z tyłu się prawie na kwadrat się zrobiła :PNa szczęście nowa już jest w drodze. Ma ktoś z was może doświadczenia z RoadAttackiem Continentala? Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Obiecałam sobie, ze nie bede tak szybko jezdzić :cool: , ale jakos nie da sie :P Fazery to takie ......... .Faktycznie mają coś w sobie takiego, że chce się jeździć szybciej... :biggrin: :wink: dajecie czadu :flesje: Jak Wam udaje się za tą adziewną owiewką schować przy takiej prędkości?? Przy 190 km/h już jest masakra, trzeba leżeć na maxa a przez szybkę gówno widać...Ogólnie to leżałem na baku i patrzyłem przez szybę, ale ładnie widać, więc nie wiem o co chodzi?Jak już zwalniałem i miałem 220km/h to się wyprostowałem i nie było źle (myślałem, że mnie zdmuchnie a tu zonk) :) rafi masz FZ6 czy FZS 600?W FZ6 masz większą owiewkę :wink: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Mnie się zdarzyło popełnić tam jakieś 220-230 i jeszcze jakiś zapas był :) Szyba faktycznie mogłaby być wyższa trochę, ale nie jest tak strasznie. Generalnie za tą autostradą nie przepadam. Przez częste przejażdżki do Poznania oponka z tyłu się prawie na kwadrat się zrobiła :icon_evil:Na szczęście nowa już jest w drodze. Ma ktoś z was może doświadczenia z RoadAttackiem Continentala? Continentale są OK ale na suchym asfalcie, na mokrym trzeba bardzo uważać. Raczej nie założył bym jej na przód - jak już to tył + bardziej przyczepna oponka na przódMają więcej mięcha (czyt: gumy) niż inne opony więc starczają na dłużej.Ogólnie na lato - ciepłe, suche warunki mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Podwójne światło mijania w FZ6 2004-2007 :P http://www.youtube.com/watch?v=EY4D2n1cIOA Robił już ktoś tego moda?Ja właśnie się zastanawiam na tym :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Podwójne światło mijania w FZ6 2004-2007 :icon_mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=EY4D2n1cIOA Robił już ktoś tego moda?Ja właśnie się zastanawiam na tym :banghead: Jak widać na końcu prawy odbłyśnik nie jest przystosowany do światła mijania- pali się tam wyłacznie światło drogowe. A teraz pomijąjąc światło i Fazera, który jest dla tego właściciela kolejną zabawką. Dwa samochody na podjeździe, jeden przykryty plandeką w garażu. Crossówka i Fazer, a za domem pod wiatą pewno stoi jacht. USA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Jak widać na końcu prawy odbłyśnik nie jest przystosowany do światła mijania- pali się tam wyłacznie światło drogowe.Fakt widać to bardzo wyraźnie, ale po prawej (patrząc z pozycji kierowcy) u siebie mam światło mijania gdzie jest żarówka H1, a po lewej niby tylko drogowe, gdzie jest żarówka H4, która jak wiadomo działa jako mijania i drogowe, więc jak to z tym jest? :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Hehe ciekawe ile z tego 247 zostanie Ci na GPS, moje FZS 600 2001 rok leci 230 licznikowe Mój w/g licznika sypie 240km/h i nic więcej :P dajecie czadu ;) Jak Wam udaje się za tą adziewną owiewką schować przy takiej prędkości?? Przy 190 km/h już jest masakra, trzeba leżeć na maxa a przez szybkę gówno widać... Cza se kupić niższą i szersza kierownicę, albo wyższą szybę i dajesz czadu ;) Ja tam sobie pykam 180km/h jak lord i do tego fajkę palę ;) Może ten Twój jakiś zwichrowany jest ?? ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Witam Skonczyly mi sie uszczelniacz przedniej zawiechy i przy ich wymianie, wymienie tez olej . Jaki olej do zawieszenia polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaz Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Mój w/g licznika sypie 240km/h i nic więcej :icon_mrgreen: Serja? Czy coś zmienione? (wydech,filtry) Na 5 biegu czy 6 ? U mnie wiecej pojade na 5 niż na 6. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Witam Skonczyly mi sie uszczelniacz przedniej zawiechy i przy ich wymianie, wymienie tez olej . Jaki olej do zawieszenia polecacie? Motul sredniej twardosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Witam Skonczyly mi sie uszczelniacz przedniej zawiechy i przy ich wymianie, wymienie tez olej . Jaki olej do zawieszenia polecacie?Tak jak pisał koniaczek Motul 10W. W Motosprzęcie mają też olej Agip jakbyś chciał poeksperymentować :icon_evil:Uszczelniacze chętnie odsprzedam bo leży u mnie nieużywany komplet. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Cza se kupić niższą i szersza kierownicę, albo wyższą szybę i dajesz czadu :icon_question: Ja tam sobie pykam 180km/h jak lord i do tego fajkę palę :banghead: Może ten Twój jakiś zwichrowany jest ?? ;) qrna, już sam nie wiem. Na fotkach mój sprzęt. fotka 1fotka 2fotka 3 Macie szybkę dłuższą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zegary wyglądają tak samo jak w modelu 98-99. Dodatkowo od 2000 roku jest dołożony drugi licznik dzienny i zegarek. W 2001 roku zmieniła się obwódka obrotomierza (karbon). Regulacja przedniego zawieszenia to śruby wystające z lag. http://img526.imageshack.us/my.php?image=fzs600014wb3.jpg http://img515.imageshack.us/my.php?image=fzs600011cc0.jpg ale to jest chyba pierwotna wersja .. bo ta nowa po 2000 roku miała mieć obwódke zegara carbon i jakiś zegar dzienny i jeszcze coś tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi