EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 a jaki bys chcil wydech w 2t?? Kazde enduro powinno miec przelot. Skutki takie ze ma super dzwiek i swietnie jezdzi! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość intruzzz Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Jakby kogoś interesowala budowa wydechu w 2t i jego dzialanie: http://2takt1.w.interia.pl/rasowanie/9,98/9,98.htm Moim skromnym zdaniem wywalenie bebechow z tlumika nic nieda oprocz innego dzwieku - dotyczy to starszych 2t - bo niewiem jak to jest rozwiazane w nowych 2t :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Dopoki nie zrobisz nie wiesz a ja zrobilem i wiemW nowych ma dyfuzor i tam zwykle sa blokady. pozatym koncowka Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Według mnie kupowanie 'tjuningowego' wydech jest poprostu bez sensu.Ja słyszałem jak to chodzi.....I nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciowiec Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Według mnie kupowanie 'tjuningowego' wydech jest poprostu bez sensu.Ja słyszałem jak to chodzi.....I nic nie daje. 100% racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Według mnie kupowanie 'tjuningowego' wydech jest poprostu bez sensu. Ja słyszałem jak to chodzi..... I nic nie daje.ale mowisz o tym wloski????? bo mi sie wydaje ze mowisz o tych polskich za okolo 70 zl :P 350zl na simsona :/ chyba nie warto. Ja mam w swoim przerobiony wydech i spisuje sie super. Moze dam kiedys jakis filmik jak jezdzi i jaki ma dziwek. Jest to wydech przelotowy wygluszony wata.ja mam uczucia co do tego moto inaczej bym w niego tak nie inwestowal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Kszyhoo mówił raczej o polskim ,bo nasz kolega ma taki , i dźwięk w nim to masakra ,a mocy nie ma. :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qciu Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 A ja kupiłem pseudo sportowy za 50zł:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_rak Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Ja troszkę nie rozumiem. Ładować w simsona kupe kasy, po to żeby jechał 2 km/h więcej. Już lepiej za 350 zł kupić sobie dobry kask. Przynajmniej zostanie ci na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 by byl najszybszy w okolicy ... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Panowie Panowie spokojnie 8) Niniejszy Sportowy tlumik nie daje nic gdy zastosujecie go do fabrycznie przygotowanego cylindra 8) Ten Wloski (Leovincie S) Daje bo ma inaczej skonstruowany dyfuzor 8) inaczej pluka cylinder ze spalin;]Jzeli chcecie miec jakies lepsze osiągi to przerobice seryjny niemiecki tlumik a za ta 100 co kosztuje ten sportowy kupcie sobie maszynke do polerowania kanalow z alegro zmiencie fazy rozządu uzyskajcie 12 tys obrotow(tylko w simsonie z iskrownikiem na przerywaczu :D ) zaaplikujcie zebatke 14 do przodu i bujnijcie sie 95-100 na godzine ;]Wszystko jest mozliwe nie ma problemu;]hehe ja nie wieze w te polskie gowno;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 no moj kolega mial simka i ten sportowy wydech dal mu chyba 5 km/h :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 ten sportowy wydech dal mu chyba 5 km/h ale napewno to nie byl polski wydech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Polski Polski :D ten pseudo sportowy chromowany tlumik dal mi 5km/h tak jak powiedzial sidor 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Ja jak kupiłem ten wydechniby sportowy to mechanicy co robili w klubie gokardy 2 dni sie ze mnie śmieli ( młody byłem) ale potem mi go pożądnie zrobili. tj wywaliłem wszytkie przegrody a koncówke zrobiłem przelotową czyli rurka dziurawka i na około wata szklana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi