osito Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 No i stało się :-) Po paru tygodniach walki ze szwajcarska biurokracją wreszcie dostałem tablice i triumfalnie zajechałem pod dom wielką, srebrną i najpiękniejszą na świecie Yamaha TDM 850 :) Zrobiłem na razie tylko koło 40 km – cholerne służbowe spotkanie wieczorem - ale jestem przeszczęśliwy, sprzęt jest genialny, posłuszny i ogólnie przyjacielski, a jednocześnie całkiem dynamiczny - OK., to nie R1, ale jak na moje mizerne doświadczenie to dziękuję, wystarczy :P Eh, nie ma co, życie jest piękne 8) Nie mogę się doczekać jutra...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Gratuluję.Wiem jak to jest cieszyć się z nowego sprzęta bo sam niedawno zmieniłem maszynkę.Jak możesz zapodaj jakieś foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 24 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Się robi:%&*!@#$eee, to znaczy... coś schrzaniłem... muszę rozpracować wstawianie zdjęć, póki co jest parę w galerii :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Dołączam się do gratulacji.TDM to dobry sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 No sprzęcik klasowy... Gratuluje i szerokich dróg życze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 witam :) TDM-ka to świetny motocykl, będziesz z niego bardzo zadowolonyGRATULUJE :!: :!: i życze Ci wielu kaemów bez "przygód" 8) POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Szerokiej drogi na nowym sprzęcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 25 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Dzieki chlopaki :) Hm, no wlasnie - dlaczego tylko chlopaki...??? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Piękna sprawa, tylko pogratulować i życzyć samych miłych chwil, pięknych okolic i słonecznej pogody :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 :) ladny sprzecik, niech Ci sluzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 TDM to fajna maszynka zawszemi sie podobala, a w szwajcariji se tereny do jezdzenia, mieszkalem kiedys w okolicach Biel. Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Dzieki chlopaki :) Hm, no wlasnie - dlaczego tylko chlopaki...??? 8ONo to żeby nie było ci smutno... ja też gratuluje wspaniałego zakupu 8) Takie duże enduro to dobra sprawa :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 25 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 No to żeby nie było ci smutno... ja też gratuluje wspaniałego zakupu 8) No prosze! I juz mi nie jest smutno 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Gratulacje gratulacje !!Fajny sprzęt!! Pozdrawiam i miłej jazdy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 przyłanczam sie do gratulacji,bezawaryjnosci życze i gumowych drzew,fajne motorki te TDM-my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi