mar95 Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 No, Prezesie, to i ja sie do tych wazeliniarzy przyłaczam:-)Piekny rumak:-) Tyle, że nie wiem co sie dzieje:-))) Aker, teraz Ty....na nastepne wyjazdy MGH będę musiał ruszać swoją kanapą dzień wczesniej coby Was na miejscu spotkać:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Tyle, że nie wiem co sie dzieje:-))) Aker, teraz Ty....na nastepne wyjazdy MGH będę musiał ruszać swoją kanapą dzień wczesniej coby Was na miejscu spotkać:-( Spoko, będziemy jeździć na skróty, dobrze Ci szło na MRU. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 na nastepne wyjazdy MGH będę musiał ruszać swoją kanapą dzień wczesniej coby Was na miejscu spotkać:-(Nie, no bez histerii - w te pędy do sklepu po zestaw tjuninkowy. Na przykład takie neony silnika dodają jakieś 30% mocy, kolorowa szybka jakieś 10%, wentyle w kształcie trupiej czaszki 15% :) :P :D . Drżyj Preziu, mnie wystarczy dołożyć dobre kapturki wentylów i mam te twoje 116 KM :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 no to i ja się przyłączam do gratulaśków.Sprzęcior extra 8O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Ty, Prezes, daj się przejechać :-D najlepiej w najbliższą niedzielę :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Chyba Hubert masz ochotę na Linię Maginota :lol: Z takim sprzęciorem to i mnie zawstydzisz :oops: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Chyba Hubert masz ochotę na Linię Maginota. Coś ostatnio przebąkiwał o Lini Gustawa i schronach dla U-bootów w La Rochelle. Chyba właśnie zaczął sie do tego przygotowywać. Jechać już ma na czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Gratulacje !!!Co Ci będę gadał Hubert. Super maszyna, nowa więc bezproblemowo. Do zobaczenia na szybkiej trasie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 nie wiem co napisać!!gratulacje i chę zobaczyć to cudo!no i czuję że moja pozycja zamykająca peleton ulegnie chyba zmianie. :D gumowych drzew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Może namówimy Huberta do wyciągnięcia jego nowej "fury" na świeże powietrze? Proponuję niedzielę.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 :banghead: właśnie właśnie bo w dziele podróze pusto ;) kierownik pewnie nie pojeździ bo pucuje ;) przeciez wiecie ze nie ma co konserwowac na zime bo najlepiej konserwuje jazda !!!!!! to ja jade, do zobaczenia :P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Zibi, może pojeździmy jednak w poniedziałek :banghead: . Niestety żona zorganizowała mi już wypad w niedzielę na obiadek rodzinny :twisted: Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 witaj. poniedzialek odpada - pracuje ;) pojezdzilem troszke sobie przez weekendech..... chyba odstawiam niedlugo bo zimówek nie mam pozdrawiam ps. Hubert, kiedys sie do bandyty1200 przymierzalem :banghead: ale jak widac zostalem "bambusem" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 31 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Ja polatałem sobie troche w sobotę, ale to, co się działo na drogach, odebrało mi przyjemność z jazdy. Masa samochodów z rozkojarzonymi kierowcami. W dziale puasto, bo już trochę zimno na jakieś dalsze wypady. Pracujemy nad planami na przyszły rok.A maszyna wypucowana i nawoskowana :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 W związku z mocno ostatnio lansowanym tryndem również postanowiłem się dozbroić :mrgreen: coby zaskoczyć z naniecka sie nie dać, a i kamratów w potrzebie wspomóc :banghead: ;) Zaś co do przyjemności z jazdy w te dni, to nawet na teoretycznie spokojnych dróżkach nadziać się można nielicho (pisałem w innym temacie, jak mnie buraki przestraszyły lepiej, niż dynie w hallowin 8O )Ale pogoda jest świetna, choć chłodno, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi