Bysy Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 chodzi mi dokladne o ta srobke ze spezynka ktora sie wkreca tak pod skosem. wypadla mi ona. moge jezdzic ale strasznie wysokie obroty sa ;pmam komarka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Śrubką o podobnej średnicy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Lub poszukaj innego gaznika i wkręć tą śrubkę którą znalazłeś. Jest jeszcze jedna możliwość:idz do "żelaznego" z gaznikiem,napewno coś dobiorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bysy Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 nieuwierzycie... ale znalazlem takowo srobke przed chwila na ulicy :DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 nieuwierzycie... ale znalazlem takowo srobke przed chwila na ulicy :DDD Moze to ta którą zgubiłeś:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Moze to ta którą zgubiłeśVery Happywlasnie mu o to chodzilo ze znalazl te, ktora zgubil :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 :) kurde to musisz miec dobre oko i cholerne szczescie zeby cos takiego znalesc, chyba ze jechales tylko po swoim placu, to wtedy jeszcze jest szansa :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 i cholerne szczescie Stary zacznij grac w totolotka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bysy Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 nie no ta ktora znalazlem to raczej nie byla moja, moja zgubilem jeszcze w wakacje ;p (ale przed wakacjami mialem podobna akcje tylko ze znalazlem ja przed domem :) ) p.s. w totka czasem zagram... z marnym skutkiem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qciu Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Tak jak powiedział Andon13 graj w totolotka.. wygrasz i kupisz sobie sprzeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bysy Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 nie uwierzycie (po raz drugi): zrobilem kolko po ulicy i zas nie mam tej srubki :/ moze jutro ja znajde :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 A dałeś sprężynke ? Przecież niepowinna sie tak odkrecić :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 o kurcze kozacko 8) przylutuj albo wklej glutem hehe :idea: Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Moze jest zamała?? albo jakis zjechany gwint?? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bysy Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 no fakt ze bez sprezynki :) ale wygladalo bardzo stabilnie !! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi