EnduroMax Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 SiemaNo wiec dzis stalem sie posiadaczem dt 80 lc2 po tuningu polini na 112cm3 z wydechem gianelli. Papiery ma, opłacona, ale narazie zarejestrowana jako 80cm3 (to sie zmieni :) ). Zawieszenie akcesoryjne podobno (Powietrze-olej), blotnik przod acerbis baja, oryginalny lakier i chyba ploza pod silnikiem jest dorabiana (orginalnie cos tam jest??), kiera Renthala zlociutka ;) i co najwazniejsze 0 patentow! Sprzet kompletny (brakuje tylko oslonki pod siedzeniem) ale trzeba podlaczyc akumulator i bedzie bomba! Co najwazniejsze dalem 1100zl!!!! Zdjecia beda za jakis czas bo czyscimy filtr, zmieniamy plyny itp! dla niecierpliwych powiem ze jest czerwono-czarna :lol: . BTW. Wie ktos moze do czego sluzy ta taka puszka umiejscowiona pod bakiem, ktora jest polaczona z kroccem od gaznika rurka? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Gratujuje sprzętu, życzę Ci żeby się nie psuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramar Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Dołączam sie do gratulacji. Ale ja bym nie kupywac takiej przerobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Dołączam sie do gratulacji. Ale ja bym nie kupywac takiej przerobkiNie znasz sie ;) Max, gratuluje sprzeta :) w dodatku za tak niską cene :lol: Ps. Na temat tej puszki mam pewną teorie, ale poczekam z nią troche bo pewny nie jestem. Może ktos bedzie wiedzial dokladniej o soo chosssi :P Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Gratulacje sprzęta !! :) oby się długo i dobrze sprawował ;) Wie ktos moze do czego sluzy ta taka puszka umiejscowiona pod bakiem, ktora jest polaczona z kroccem od gaznika rurka? Hymm jak to sie nazwyało.. Gas Box chyba ( sorki ale nie jestem pewnien) on niby ma poprawiać reakcje na gaz... jednak z tego co mi mówiono, nie daje praktycznie nic :P Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 gratuluje, życze bezawaryjnej jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Gratuluje!Ktory to rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Gratuluje!Ktory to rok? 1989 pisał mi na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Gratuluje!! Jakieś foty by się zdały. Rocznik bardzo dobry, tez mam 89 i chodzi pięknie. Bardzo mało za to dałeś 8O mam nadzieje że nie jest to złom...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 gratuluje :) co do tej puszki to zbieraja sie w niej opary benzyny z gaznika i splywaja spowrotem takie odzyskiwanie tego co ulatuje, nic z tuningu to nie jest;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Gratulacje :) Strasznie tanio ją wyrwałeś na Allegro by stała za mniej więcej 2500-3000 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 gratuluje !! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 No dzieki dzieki :)Fotki już w drodze (zrzucam na kompa). Problem to mały gaźnik ale zaraz wskoczy 28mm :PSprzęt naprawdę miły, przycięzki ale moc będzie rekompensować. Zablokowana była na filtrze powietrza. Jutro regulacja i lataie :>112cm polini i gianelli to jest to ;)A ktos wie czy ten cylinder to na nicasilu?? Bo to najdroższy jaki był :) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 MAx gartulacje ;) jutro wpadam ogladac :) Ty tam masz same najleszpe rzeczy ( akcesoryjne) przeciez moto kupiles od syna piosenkarki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 no MaX ;) gratuluje dt'tki...moze wpadne dzisiaj obejrzec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi