adam87 Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 www.larsson.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 no tak ale nie sa z jakis innych materialow robione te zebatki ?Mowisz z jakiego materialu chesz to miec' date='gosc Ci powie czy sie nadaje do tego celu ktory mu wymienisz wczesniej :D Cena takiej zębatki bedzie zalezała od jakosci materialu i wykonania.dzieki za podsuniecie pomyslu Prosz ja Ciebie bardo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 Nie trzeba robić całej zębatki. Wystrczy kupić zębatke o odpowiedniej ilości zębów i wyminic środki. U mnie robia ttakie rzeczy nawet z przednimi jak nie moga ludzie dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0odie-Raider Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 spam :D :mrgreen: [ Dopisane: 26-11-2005, 19:42 ]a tak serio co to ta stronka larsson.. tam są tylko wypisane firm ?? [ Dopisane: 26-11-2005, 19:42 ]a tak serio co to ta stronka larsson.. tam są tylko wypisane firm ?? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Jest też druga ich strona ze sklepem internetowym. Tam masz zdjęcia i opisy produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 A mam pytanie czy zebatka 56z bedzie jeszcze w miare odpowiednia do dt?? Bo szykuje sie zmiana zestawu napedowego a predkosc grubo ponda 100km/h nie jest mi potrzebaAktualnie mam 15/52 Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 56z bedzie jeszcze w miare odpowiednia do dt?? A skąd taka zębatka 56??.Słyszałem że największą można dać ze starej dt 125 53 zęby,aby nic nie kombinować z otworami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 HmmmTo moze taka 53 i np: 13 z przodu?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 EnduroMax - jak dasz takie zebatki to bedziesz mial v-maxa jakies 100km/h i calkiem duzo mocy na pierwszych biegach,mialem chwilowo takie przelozenie w moim dt ale stwierdzilem,ze za slabe na to jest :D Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 A mi nawet 100km/h nie jest potrzebne :DJa sie i 90 w 100% zadowole. Chodzi mi tylko o przydatność terenową Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 to polecam 13/54 tak ja teraz jezdze i v-max wlasnie cos w okolicach 90 :D Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kules Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Odkopuję letko temat żeby nowego nie robić Jakie macie zęby w RX125R, albo w podobnych maszynach? Bo ja mam 14-49 i nie wiem czy czasem nie zmienić na 13-49 albo na jeszcze mocniejsze - choć nie widziałem do rxa mniejszej na przód niż 13 albo większej na tył niż 49 zębów. Mi prędkość max nie jest potrzebna ponad 120 km/h bo w terenie sie jej nie używa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi