Strzalek Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Fajna furka. Skakac oczywiscie, że mozna tylko najpierw trzeba potreniować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 wszystkim można skakać tylko zawodnika trzeba :)gratuluje maszynki ogólnie nastraja dobrze z tym ze troche miłości włożyć trzeba będzie ale czas na to napewno będziesz miał. Jak byś sie chciał dowiedzieć czegos o CZ to pisz na pw lub na gg albo odwiedzaj nasze forum o cz cross pozdrawiam i zycze bez awaryjnej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 WitamMi też się Twój sprzęd podoba, w ogóle podobają mi się takie starsze roczniki motocykli cross/enduro - wydają mi się takie hardcorowe 8) Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Gratuluje sprzęta motorek prezuntuje się ładnie i ten wydech :twisted: :arrow: :) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 21 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Powiedz mi, Ile tylnia zebatka ma zębow jak będe na działce to policze jak nie zapomne :-) [ Dopisane: 19-10-2005, 21:47 ]niestety nie wiem kiedy to nastąpi :-( jutro policze jak nie zapomne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Swietny sprzęt!!! Mam CZ z takim silnikiem-w pełni oryginalna do rajdów trawiastych.Świetny silnik,ma niezłego kopa i osiąga duże predkości jak na motor tego typu,no i można jeszcze kupić nowe części do tego motorku. Gratuluje zakupu!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Powiedz mi, Ile tylnia zebatka ma zębow58 zębów Przeciez ustawienie to jest momentAle trzeba mieć doświatczenia :-) nie udało mi się jeszcze ustawić zapłonu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Gratuluje ! sprzęta życzę bezawaryjności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Mam CZ z takim silnikiem-w pełni oryginalna do rajdów trawiastych. Co to za dokladnie za cz - enduro ?? Jaki model może wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 gucio.motocyklistahttp://www.jwoodandcompany.com/2004/dayton...-CZ-enduro-.jpgTakiego byka masz?? Nie ponosi cie troche ta koza?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Odważył by się ktoś na tym skakać :?:Ja :)Jak się wam podoba :?:Mi sie nie podoba ale to kwestia gustu.Co to ma z KTMa oprócz nazwy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Koła ma chyba od cezety, opony ma czeskie.Brudny jest od jazdy :-D a tak to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Masz ja teraz w avatarze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pader Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Masz ja teraz w avatarze?? Tak i tu http://www.bikepics.com/members/pader/84250gs/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Że "tu" to wiem ale nie zauwarzyłem ze masz tez foto ze siedzienieam i bakiem.Tak to juz sie lepiej prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi