trufel Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 propo lusterek znalazłem taki oto filmik :smile: ,a co do akcji serwisowej no to u mnie dupa , bo moje moto nie miało akcji serwisowej i na wiosnę jestem umówiony z serwisem . Szczerze mówiąc wolałbym zrobić to sam , nie lubię jak jakieś obce łapska grzebią przy moim MTQu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattej8 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Tutaj dobrze widać różnice w mocowaniach amortyzatora: http://ggcompany.hostit.pl/motocraft/mt01.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 no ja już wiem, że mój motorek nie miał przeprowadzanej akcji SERWIS , ale już jestem umówiony na wiosnę na wizytę , więc sprawa opanowana :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRIFF Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Motorsy zakupione np. w niemcowni też podlegają akcji przez nasz polski servis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Motorsy zakupione np. w niemcowni też podlegają akcji przez nasz polski servis ? Tak. To są akcje ogólnoświatowe, więc serwis w Polsce musi Ci to wymienić. PS.Sprawdzałem swoje moto - u mnie rzeczywiście został wymieniony ten zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Właśnie wróciłem z garażu, mój MTk już tą transplantacje przeszedł, i faktyczne jest przy numerze VIN kropka w moim przypadku na samym końcu. Kiedyś miałem się tym zainteresować ale jakoś wypadło mi z głowy. Dzięki tym zdjęciom jestem już spokojny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel33 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 W moim mamucie niestety nie zostało to wymienione więc czeka mnie wizyta w serwisie.Ciekawy jestem ile to może potrwać,czy czekać do wiosny czy zawież moto już teraz. Dodam że był kupiony w polskim salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ja mam taki am problem jak Ty pawel33 jak wroce do Poznania to pomade sie zapytac co I jak. Bo w mejlu napisali ze wymiana gratis , ale trzeba dogadac temat terminu kiedy dla mine I dla nich lepiej I wygodniej . Jak tylko bede wiedzial cos w temacie , dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel33 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Ja czekam na odpowiedz ,napisałem do nich ale na razie brak odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRIFF Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Napisz raz jeszcze ,ja wysłałem meila do serwisu w Gadńsku ,dwa dni później otrzymałem odpowiedz z W-wy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 WitamByłem w serwisie YAMAHY RAPID w Poznaniu i umówiłem się na wymianę części, powiedzieli mi , że muszę zostawić u niech moto ,Wtedy oni zgłaszają akcje serwisową i muszą czekać na części , zamontują je w ciągu jednego dnia bo pracy maja tyle co nic , jutro zrywam się z pracy i odstawiam do serwisu swoją motorynkę . Mówiłem im o tej kropce na ramie i powiedzieli mi , że nie wszyscy tak znaczą nasze motorki po tym jak przeszli taka akcję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel33 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Dostałem odpowiedz.Tak jak myślałem,moto do serwisu.Jutro dzwonię do wrocławia i zapytam kiedy mogę podstawić sprzęt .,,trufel,, wiesz może jak długo to potrwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 mi mówili , że około tygodniaStawiasz furę , w tedy oni zgłaszają akcję i czekają na części , sama wymiana przy obecnym obłożeniu to jakieś pół dnia .Ja czekam na lepsza pogodę i tez wstawiam , powiedzieli mi ,że mogę przyjechać w każdej chwili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRIFF Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Panowie ,w naszych motorsach jest gdzieś zamontowany filtr paliwa ? Nic nie dzieje się złego ale pomyslalem ,że po dwóch latach eksploatacji warto się tą sprawą zainteresować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ja nie ma pojęcia :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi