Pitu Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Witam !Natrafiłem właśnie na Allegro na taki oto kombinezonik: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68098316 Vanucci, nówka 1000 złotych. W porównaniu do innych konkurentów, jest to atrakcyjna cena, a i sam kombinezon ładnie się prezentuje. Prosiłbym o opinie na jego temat: jak sie sprawuje (jakieś niedoróbki w wykonaniu), czy dobrze się w nim jeżdzi, czy się opłaca go kupić i w ogóle wszystko na jego temat ;) (ogolnie to i tak narazie wszysko wstępnie, poważnie pomyśle w lato, jak będzie prawko w ręku :-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 www.louis.de aktualnie w wyprzedazy za 199 ,95 ojro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 WITAM!!!A kupowałeś juz może włąsnie z louisa ??? Bo nie wiadomo czy wysyłają do polski :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 WITAM!!!A kupowałeś juz może włąsnie z louisa ??? Bo nie wiadomo czy wysyłają do polski :?:Kupowalem,ale poprzez zaprzyjazniona komorke wywiadowcza w Niemcowni ;) Niestety-do Polski nie wysylaja... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Prosiłbym o opinie na jego temat: jak sie sprawuje (jakieś niedoróbki w wykonaniu)' date=' czy dobrze się w nim jeżdzi, czy się opłaca go kupić i w ogóle wszystko na jego temat [/quote']Co do Vanucci, to napisz do Pabla (Pablo2x). On ma kombi właśnie Vanucci, więc coś Ci napewno powie na jego tematPozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 WYSYŁAJĄ DO POLSKI.Wymagana jest jedynie przedpłata na rachunek w Niemieckim banku. Czas wysyłki to zwykle 4-6 dni, koszty wyniosą pewnie ok. 20-30 EURo. Procedura jest następująca:1. składasz zamówienie na www.louis.de2. towar zostaje zarezerwowany na 2 tygodnie3. w ciągu kilku dni otrzymujesz fakturę pocztą 4. wysyłasz przelew5. po zaksięgowaniu wpłaty nabytek jest wysyłany pocztą i po kilku dniach jest na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 3. w ciągu kilku dni otrzymujesz fakturę pocztą u mnie bez tego punktu to sie odbylo - po prostu zrobilem przelew, a faktura przyszla w paczce. ale to jeszcze w zeszlym roku bylo...no i zamawialem kurtke Vanucci wlasnie;) zlego slowa nie powiem - wygodna i zajebiscie porzadnie wykonana! 60 euro bodaj;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 heh, nawet nie wiedzialem ze wysylaja do Polski. Czlowiek to sie cale zycie uczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Jezdze w kurtce txowej Vanucci i jest super. Cieplutka, dobrze wykonana, ja jaestem zadowolony :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nab Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 u mnie bez tego punktu to sie odbylo - po prostu zrobilem przelew, a faktura przyszla w paczce. ale to jeszcze w zeszlym roku bylo...no i zamawialem kurtke Vanucci wlasnie;) zlego slowa nie powiem - wygodna i zajebiscie porzadnie wykonana! 60 euro bodaj;))) A jakie są dokładne koszty wysyłki ? Powiedz w jakim banku wpłacałeś kase i jakie byly opłaty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Znajomy mowil ze to ciulstwo na maxa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawk67 Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Nie wiem jak to kombi ale ja kupiłem rok temu skórę vanucci po lekkim szlifie(kurtka). Jest zajefajna. Ma wszystkie niezbędne protektory i odblaski. Jest super wygodna i kurde molki ładna. Przetestowałem ją nietety również i dalej w niej jeżdżę :twisted: (solidnie wykonana).Myśle że zmienię ja za rok nie wcześniej, tylko już widzę że będzie problem. Ostatnio chodziliśmy z moja panią po sklepach i szukalismy dla nie spodni na motrek. Udało się ale ja tak sobie po kurtkach patrzyłem. Jakieś tłumoki projektują te ciuchy motocyklowe. No ładnych kurtek to na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 A jakie są dokładne koszty wysyłki ? Powiedz w jakim banku wpłacałeś kase i jakie byly opłaty. Pozdrawiamwysylka kurtki i kasku - 20 euro, przelew w pko bp ze 40 zlpozdrodub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Prosiłbym o opinie na jego temat: jak sie sprawuje (jakieś niedoróbki w wykonaniu), czy dobrze się w nim jeżdzi, czy się opłaca go kupić i w ogóle wszystko na jego temat jeżdżę od dwóch sezonów w kombinezonie Vanucci i jestem zadowolony :) ma pare plusów i minusów, ale po kolei: 1) ten o którym myslisz to jednoczęściówka, raczej dedykowana na tor, imho dużo mniej praktyczna w codziennym bądź turystycznym użytkowaniu od kombinezonów dwuczęściowych, spinanych zamkiem2) cena poniżej 200 EUR jest mocno zadowalająca :D:):D :arrow: za swój zapłaciłem 510e.3) jesli wykonany jest, podobnie jak mój, z grubej skóry (zdaje się 1,2-1,5 mm) powinien solidnie chronić w razie "wu" :) 4) w przypadku mojego kombi: naprawdę porządne ochraniacze; w połączeniu z solidną skórą dobrze chronią przed czołowymi zderzeniami (V=140kph) z gołębiem :lapagora: 5) jest pewien problem z założeniem żółwia na plecy (takiego na szelkach) standardowe oraz akcesoryjne ochraniacze (coś ok 15 eur) pleców nie przekonują :? 6) bardzo dobra trwałość, żadnych rozdarć, pęknięć czy jakichkolwiek innych defektów, jest wygodny, aczkolwiek w tropikalnych upałach można się ugotować :D7) czas na minusy, podstawowy w moim modelu to mała liczba kieszeni (2 niewielkie wewnątrz + zewnętrzna na kluczyk)8) wstawki z materiału, w upalne dni umozliwiają jazdę, natomiast wraz z pierwszymi kroplami deszczu woda natychmiast dostaje się wszędzie (czytaj: konieczność wożenia condomka) ogólnie polecam, zakupu nie żałuję, to kombinezon na lata. w razie pytań pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 20 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Dzięki za opinie, naprawde pomogłeś mi. Jeśli jednoczęściówka nie nadaje się do turystyki (szybkiej oczywiście) to sobie podaruje. Czyli lepiej pomyśleć o dwuczęściowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi