kilervirago Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Witam! od dłuższego czasu kupuję automobilistę .Jakie jest Wasze zdanie na jego temat,czy w temacie staroci znacie jakieś ciekawsze tytuły :?: Jeśli ktoś z Was ma może na zbyciu jakieś numery Automobilisty,to chętnie wezmę ( jeśli ich nie mam) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Czytam to wybrany,mi artykułami w empiku ;) Wiem ze to troche wiesniacze :/ Ale kasa.... Gdybym chciał kupowac wszystkie gazety niestarczyło by na książki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Jedna z nielicznych gazet na naszym rynku, traktująca o zabytkowej motoryzaji . Mam kilka roczników :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Od 1992 roku kupowałem ŚM. Po przejęciu przez Agorę stał sie takim Auto Światem i zatracił swój styl :) :cry: . Teraz pozostał tylko Automobilista. Super gazeta :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Czytam czasami jest Ok. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Polecam Automobiliste mam wszystkie numery nawet dziś kupiłem 67 :) Mam do sprzedania tylko jeden nr 7 z 2000 roku Jest tam opisana miedzy innymi SHL Gazela . Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 mam tylko jeden nr sprzed okolo roku...rzeczywiscie przypomina on ŚM z lat '90 - kiedys to byla wspaniala gazeta...rownie mile wspominam Nomade...szkoda, szkoda, ze juz nie wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Automobilista jest ok. Profesjonalne podejście do weterańskich klimatów. Szkoda że tak mało o motocyklach, a tak dużo o samochodach. Kupuję czasem, ale nieregularnie. Apropos innych gazet, to z łezką w oku wspominam gazetę ''Ostra Jazda'' (notabene też Pan S. Dziawer ją współtworzył) Szkoda że wyszły tylko dwa numery, bo zapowiadało się zajebiaszczo... Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Rzadko zdarza mi się kupić, trochę częściej przejrzeć... Nie chcę rozdrapywać starych ran :cry: http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...php?pic_id=1477To nie fotomontaż, ani efekt sepii :mrgreen: tylko ja z moją Cytryną jakieś 22 lata temu 8O :oops: :) Ech... Jednak rozdrapałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 18 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Miro ! Super autko :lapagora: Posiadasz je jeszcze :?: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Automobilista??? Super gazeta!!!! Najbardziej podobają mi się artykuły o polskiej motoryzacji,a ulubiony artykuł to SHL M04/SHL 98-porównanie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Miro ! Super autko :lapagora: Posiadasz je jeszcze :?: :roll:No przecież mowiłem, że nie chcę ran rozdrapywać :) :P Ech, długa i stara historia, może Ci kiedyś opowiem w czasie nocnego kursu :D (tak średnio raz w roku korzystam w Poznaniu z taxi, najczęściej w okolicy Budmy 8) :D )W każdym bądź razie, jak jechałem, to dzieciaki na widok cytrynki robiły rączką coś tak, jakby chciały powiedzieć: hola, hola, zły człowieku! :) :twisted: :mrgreen: :mrgreen:W zasadzie nic dziwnego, duch Hansa Klossa wciąż jeszcze żywy unosił się wówczas nad podwórkami... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 18 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Zapraszam do korzystania ze mnie :-D Podam Ci na priv namiar służbowy na mnie :) dziś zakupiłem nowy numer automobilisty,polecam fajne artykuły :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciowiec Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 hmmm.......gazeta super, tylko ta cena......... :banghead: ;) ;) :P :) ja chetnie zrezygnowałbym z tego grubego lśniącego papieru na zwykły, a koszty byłyby mniejsze....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norton Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 czytam od pierwszego numeru , mam wszystkie , super gazetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi