M a D a F a K a Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Lustrem kręcone jest? Fajnie to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nie. Najprostsza kamera HD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Fajnie Niwy:-).Dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Niwy, dobry film - świetnie to montujesz. To już któryś film, gdy chcę Ci to napisać, więc wreszcie piszę ;) Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 dziękuję ;) cieszę się że moja praca nie idzie do końca na marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) 30.08 odbyła się 5 runda Supermoto w Bydgoszczy, tutaj klika ujęć ode mnie. Edytowane 9 Września 2014 przez niwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr R1 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 https://www.youtube.com/watch?v=ZJHEBkxyp78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Intercars Motorshow 2014 - Supermoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 ostatni raz w tym roku, 6 runda Supermoto Toruń, materiał własny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Kilka scen zlepionych w całość z torowania kolegi. Produkcja własna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 fajne, tylko koleś trochę przesadza z tym wciskaniem się, no chyba, że podczas wyścigu to było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 fajne, tylko koleś trochę przesadza z tym wciskaniem się, no chyba, że podczas wyścigu to było ;) w Radomiu nie ma wyscigów :) Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 aj noł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 film to zbiór, nazwijmy je, najciekawszych ujęć z sezonu 2014 kolegi. Przeglądając materiał próbowałem wyciągnąć właśnie takie ujęcia które zainteresują oglądającego. Oczywiście też mu powiedziałem że wygląda to dość niebezpiecznie dla innych na co on mi odpowiedział w ten sposób: wyprzedzał tylko po zewnętrznej aby przy ewentualnej glebie nikogo nie zdjął ze Sobą. Ale jak widać na filmie nie zawsze idzie wszystko po naszej myśli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi