niwy Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 W weekend w Koszalinie odbyły się 2 rundy MP i PP Supermoto. Kilka ujęć ode mnie, i to faktycznie kilka bo nie odbył się drugi start obu klas. Problemy techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 a o co chodzi z tym dłubaniem w ancfalcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Przewód przerwany i musieli go wydłubać aby wsadzić nowy. I zalepić silikonem. a tutaj zapowiedź 4 rundy. Jak tylko złożę do kupy to nie omieszkam się pochwalić.. https://www.youtube.com/watch?v=_Kjs3Jrk5IY Edytowane 15 Lipca 2014 przez niwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 4 Runda Supermoto Koszalin 2014, materiał własny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 siema, może kogoś zainteresuje albo komuś pomoże - mój filmik z Poznania Ogólnie start jest od 04.50, od 10.09 zacznę trochę szybciej jechać - 4 kółka pod rząd 1,41 i najszybsze - 1,40,9 - od 15,12 do 16,52. Potem, od 24.33 świętowanie i głupot gadanie. Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatMax78 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dawno na forum nie pisałem ale patrząc na Twoją postawę, upór, pasję jaki i trudne chwile w przeszłości, muszę Ci pogratulować dobrego, a nawet bardzo dobrego wyniku. Świetny wynik, świetne czasy i w ogóle. Fajnie że możesz i potrafisz realizować to co kochasz przynajmniej w minimalny sposób, masz wsparcie od sponsorów i co najważniejsze swoich przyjaciół. Piękna sprawa Rinas, byle do przodu, jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE.Co do samego filmiku to dwie podstawowe rzeczy zauważyłem, niesamowicie wchodzisz w dużą patelnie i w sławiniaka (mocne opóżnianie hamowania) oczywiście patrząc na Twoich wyścigowych kolegów w tym wyścigu. Rewelka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 No to patrzcie na to !Pierwszy wyscig w rookie i na drugim okrazeniu bym urwal glowe Litwinowi !Uderzylem go w kaske lewa strona kola , oslona na sprzeglo i podnozkiem .Mial chlop naprawde szczescie bo malo co a bym mu przelecial po szyi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 MatMax, dzienks ! Nieśmiertelny, ja pier... dobrze że on żyje i że Ty jakoś to ogarnąłeś !!! Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dziwne miejsce do wyglebienia ale faktycznie musiało Ci się zrobić gorąco. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 ja pitole co łun zrobil! Tam się nie zmieścić..? Dziwne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niesmiertelny Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Teraz Pawel ogladnalem filmik do konca i widze ze jak sie dowiedziales ze pojechales 1:40 to szczesliwy nie byles a powiedzilbym ze nawet troche zmartwiony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 hahaha, Rinas końcówka filmu debest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 i co żna driftować bez tony elektroniki? MOŻNA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferdekk Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 To jeszcze fajny filmik z moto gp w brnie ale od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Przejechałem się z kamerą na treningi Supermoto które odbywają się co środa na lotnisku na bemowie. Za śmieszną kasę (50zł rocznie + zrzuta na ewentualną koparkę czy cement ok 100zł rocznie) można się wyszaleć i przy okazji zaczerpnąć trochę techniki od lepszych. Na tym filmie jest zawodnik MP jak i dwóch PP. Także chyba warto.Krótki materiał video poniżej, materiał własny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi