Strzalek Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Uważajcie na klienta o ksywie KOLAGDANSK na allegro. Człowiek sprzedaje częsci i nawet nie wie co to jest i do jakiego modelu. Gdy przychodzi do zwrotu nie chce pokryć kosztów przesyłki do niego, chociaż gdy sprzedaje towar niezgodny z opisem powinien pokryć koszta w obydwie strony. W dodadtku cwaniakuje przez telefon. http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=2...pe=fb_recvd_neg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 dzięki za info, tzreba uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 To negatywa mu i napisz do allegro. Pewnie mu konto zablokują :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 ok dzięki postaram się zapamiętać jego nick A wysłanie listu do allegro naprawde pomaga zablokują mu konto i bedzie spokuj z jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 A wysłanie listu do allegro naprawde pomaga zablokują mu konto i bedzie spokuj z jednymGlupoty piszesz allegro ma to bardzo gleboko w dupie. Dla nich liczy sie tylko prowizja.http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1713548Jakos sk****la nie zablokowali. Poinformowali mnie tylko ze ich rola ogranicza sie do udostepnienia ,,miejsca,,Jak chce to moge dochodzic cywilnie swego, a oni moga ewentualnie organom udostepnic dane.Ale kase swoja dostalem bo zalozylem sprawe. Pajac mial wyrok w zawiasach wiec oddal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 8O 8O 8O 8O 8O 8O znam osobiscie Kole, jestem... zdziwiony. ja kupowalem pare gratow to zawsze mialem co chcialem i za kase nizsza niz gieldowa. nie bronie go, bo jezeli zrobil to co zrobil to jego wina. tlumaczyc go moze ilosc czesci. ostatnio jak bylem mial okolo 10 motocykli do rozbiorki i jeszcze raz tyle w czesciach. telefon dzwonil non stop. problemem dla niego jest co komu mial wyslac. mowil mi tez o przypadku wyslania czesci pod inne adresy. teraz prosi o dokladne dane na sms i co ma wyslac. dla mnie byl zawsze w porzo. nie robie mu reklamy ani anty reklamy, po prostu ja kupowalem i bede kupowal u niego. fakt, ze ja widze co kupuje bo mam to w lapce i potargowac tez sie moge. sk****la Pajac tak na marginesie: jak go nie znasz to tak nie pisz, chyba, ze lubisz zadzierac z mc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 sk****la Pajac tak na marginesie: jak go nie znasz to tak nie pisz, chyba, ze lubisz zadzierac z mc ;) Zbig pisał chyba o kimś zupełnie innym ;) (link :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 tak na marginesie: jak go nie znasz to tak nie pisz, chyba, ze lubisz zadzierac z mc ;) Buhahahahaah :-D :-) :-D :-) dawno sie tak nie usmialem juz trzese gaciami hahahahah. :lol: Mlody widze ze chyba czytac umiesz, ale ze zrozumieniem czytanego tekstu juz gozej. Ale moj przekaz byl jasny inni zakumali (ukasz mnie uprzedzil) HahahahaJeszcze jeden palant... ( i to na forum):-D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angie Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Glupoty piszesz allegro ma to bardzo gleboko w dupie.. hmmm...za każdym razem jak zgłaszałam cos na allegro -to była natychmiastowa reakcja i jednego kolesia zablokowali jak robił takie jaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Z palca tego nie wyssalem podalem link kazdy moze sprawdzic. a konto koles caly czas ma aktywne. Zalozylem sprawe i kase odzyskalem, ale udzial allegro byl zaden. Wyjasnili mi tylko ze to kupujacy i sprzedajacy zawieraja miedzy soba umowe cywilno prawna, a ich (allegro) rola ogranicza sie do udostepnienia miejsca (serwera) i tyle bylo z ich pomocy. Natomiast zdziwila mnie nagla i zdecydowana reakcja allegro gdy bralem udzial w aukcji za free (koles wysylal darmowe dema), konto mialem zablokowane natychmiast. No ale to oni byli ''poszkodowani" nie mieli od kogo pobrac prowizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angie Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 nie no jasne....wierzę.... po prostu ja miałam chyba więcej szczęścia....w Twoja sprawie rzeczywiścieładnie "umyli rączki" od wszystkiego.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Ja miałem jedną transakcję z tym gościem i wprawdzie po wpłacie czekałem ponad miesiąc, ale wszystko dostałem i to z dużą nawiązką (jako zadośćuczynienie za straty moralne :-) - z tym że to była jego inicjatywa ), więc złego słowa o nim nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Natomiast zdziwila mnie nagla i zdecydowana reakcja allegro gdy bralem udzial w aukcji za free (koles wysylal darmowe dema), konto mialem zablokowane natychmiast. To tak jak ja. Do dziś mi go nie odblokowali pomimo wielu próśb. Kazali założyć nowe konto i nie było gadki. Walczyłem chyba ze 2 miesiące. W końcu przestali mi odpisywać. Olałem ich i założyłem drugie konto.A tobie w końcu odblokowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Tak odblokowali, musialem walnac skruche i odpisac im ze zapoznalem sie z regulaminem itp. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi