CrashGirl Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Jeśli posiadamy indywidualne tablice rejestracyjne to czy przy zmianie pojazdu musimy ponownie kupić ten sam numer? Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.CrashGirl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetstorm Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 musisz zaplacic za tablice ponownie i jesi mialas W0 CoŚ to teraz bedzie W1 CoŚ... tablice nie zostaja przy wlascicielu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 właśnie szkoda bo by się wtedy opłacało kupić indywidualne blachy może tak zrobią kiedyś w U.S.A. jest możliwe zachowanie starej tab rej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielo Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 niestety za dużo szczęścia na raz. :D Musisz niestety jeszcze raz zapłacić ale za nową tablicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 właśnie szkoda bo by się wtedy opłacało kupić indywidualne blachy może tak zrobią kiedyś w U.S.A. jest możliwe zachowanie starej tab rej No ale wtedy zostałoby mniej dla urzędników, więc... sam rozumiesz ten stan rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marshall Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Będe niedługo rejestrował moto - ile kosztuje indywidualna blacha :?: Wiem tylko, że do samochodu 1000zł ale to jednak dwie blachy i inne opłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlowBart Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Coś mi się wydaje, a raczej na pewno tak jest, że nie musisz zmienić numerów jeśli kupiłeś moto od kogoś z tego samego rejonu (np. k-s na terenie warszawy). Wystarczy tylko zmiana hologramu na blachach i wtedy jest mniej do zapłacenia. Ale nie wiem czy działa to z tablicami imiennymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 jak sie o to pytalem w wydziale komunikacji, to mi powiedzieli ze "tablica nie nalezy do wlasciciela, tylko do pojazdu - przy sprzedazy tablice idzie z pojazdem.." koszt takowej tablicy (pol roku temu) 500 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Na motocykl tez moge miec wlasna tablice? Np. S0 TOM :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashGirl Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Na motocykl też (jakbyś przeczytał dokładnie temat to nawet cenę znajdziesz :D) Spokojnie możesz sobie zrobić tablice S0 TOM :D (no chyba ze ktoś już taką ma, wiec bedzięsz musiał wybrać inna cyferkę przy S np:S1 TOM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 A gdzie moge znalezc o tym jakies info? Na motorower tez da rade? Troche drogi taki szpan i pytam z ciekawosci, bo szpanerem nie jestem. Ile max liter mozna? 4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_rak Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Maxymalnie można tyle literek ile jest cyferek w miastach, czyli 5 [oznaczenie województwa][cyferka 0-9][przerwa][pięc literko-cyferek własnych] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Maxymalnie można tyle literek ile jest cyferek w miastach, czyli 5 [oznaczenie województwa][cyferka 0-9][przerwa][pięc literko-cyferek własnych] Z tego co wiem moto ma 4 literko cyferki, wiec więcej nie pozwolą Ci chyba dołożyć...? Skąd ta 5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tina Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Na pewno jest do 5 bo widzialam tabilce P0GHOST. A co do kosztow to 500 zl + oplaty standardowe, razem wychodzi chyba niecale 610 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Kto mi zasponsoruje S0 TOMEK ;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi