zbyhu Opublikowano 21 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2003 Witam! Patrzcie na to cacko. Moje pierwsze marzenie (moze kiedys zrealizuje :)). Moj ojciec 30 lat temu na takim smigal :D (tylko pewno brzydszym). I co sadzicie :D?Piekna maszyna!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 21 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2003 Zmartwię Cię,Zbychu,ale to nie jest Iż49,tylko 56 z założonym pojedynczym siodłem.49 ma biegi przy baku,a ten na zdjęciu normalnie(tzn.obok kopnika),49-tka ma też inne tłumiki i płytkie błotniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 22 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2003 tez mi cos nie pasowalo, ale ojciec powiedzial, ze to 49, wiec wzialem to za pewnik.no coz. musial sie dupnac, a ja takiego motorka na zywca jeszcze nie widzialem... thnx, za sprostowanie.choc nie ujmuje to ani troche w kwesti, ze motorek jest odwalony na medal :)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 22 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2003 A moze to DKW co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 22 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2003 Lampa siakś taka junakowska :?: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 22 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2003 Musze sie zgodzic z mimo_ck jest to model 56 ale te modele na poczatku mialy jeszcze siedzenia starego typu, takie jak na zdjeciu(wiem bo spotkalem sie z takim modelem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 22 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2003 tylko, ze powinny byc dwa siedzenia z tego co wiem. koles usunal tylny zitzplatz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 27 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2003 myślę że rama została tu już specjalnie zaprojektowana pod siedzenie kanapowe-Qler czy widzisz tu gdzieś jakieś uchwyty do mocowania tylnego osobnego siedzenia pojedyńczego?to na zdj to nie jest napewno rozwiązanie oryginalne Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 27 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2003 Konrad, moze to jest i rama pod kanape ale byly tez takie modele z ta rama i 2 siedzeniami sercowymi. Wiem bo juz chcialem kupic takiego iza, koles mi go opisywal i powiedzial ze ma 2 siedzenia wiec ja sie domyslilem ze to model 49 a okazal sie modelem 56 z siedzeniami sercowymi, koles gadal ze nic nie bylo zmieniane w nim od nowosci a jego ojciec to potwierdzil, ze ten motor zostal kupiony nowy w tej wlasnie formie. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Panowie! Według książki "Sprawocznik motocyklista" z 1960 r jest to na pewno IŻ 56. Brakuje tylko blaszanych osłon gaźnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepcio Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Zdania sa podzielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 To jest fakt iże 56 miały dwa siedzenia sercowe chyba pierwsze modele ma nawet ochotę zakupić takiego ale jest bez papierów cena 1200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 O kurka dinozaura nie znalazłeś? Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 patrzcie na daty postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi