Browarny Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Sciagnalem, obejrzalem.Film pieknie nakrecony, zauwazcie jak tradycyjna muzyka robi klimat i odpowiednie zdjecia.Super film a sam wyscig to musi byc niezwykla przygoda. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurofabi Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Dzisiaj gadałem z koleszką z pracy, zgodził się przetłumaczyć napisy do filmu za jakieś browarki lub flaszkę. Teraz będzie miał tydzień wolnego i powiedział że posiedzi przy tym, ponoć techniczny język trochę zna i mowił że nie będzie większych problemów Znalazłem angielskie napisy na www.napisy info. Myślę, że to powinno ułatwić sprawę, jak znajdę trochę czasu to może sam spróbuję, trochę się znam na technicznym angielskim. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Znalazłem angielskie napisy na www.napisy info. Myślę, że to powinno ułatwić sprawę, Angielskie napisy miałem już zanim film mi się zassał, ale dzięki za pomoc :D Napisy są już u koleszki, powiedział że do końca następnego tygodnia odeśle mi pliczek :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 http://www.xthost.info/Ducatisti/dust%20to...0glory-xvid.txt Tu zamieściłem napisy angielskie, nie wiem czy da się z tego skorzystać.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0odie-Raider Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 NO.. musze mieć ten film ostatnio ściągnołem trailer 2 minutowy dust to glory!! wypasik. i mam również 3 nitro circous. tez traileer !! super backflip podwójny pastrany MaSSAKARAA :P własnie wyszedł jeszcze jeden taki fim Supercross Movie o kolesiach któży jeżdza supercross tez se musze ścągą. ;) :mrgreen: :rolleyes2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endu(ro)bak Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Dla nieznajacych tej serii polecam CRUSTY DEMONS, sciagajcie wszystkie czesci !! warto !! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 A nie ma ktoś jakiegoś serwera ftp by zamieścić ten filmik tam napewno wielu by sciągło a ja mam poblokowane wszystkie p2p :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 A nie ma ktoś jakiegoś serwera ftp by zamieścić ten filmik tam napewno wielu by sciągło a ja mam poblokowane wszystkie p2p :twisted:dokladnie, dobry pomysl, u mnie tez cos te p2p albo sa poblokowane albo :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 A nie ma ktoś jakiegoś serwera ftp by zamieścić ten filmik tam napewno wielu by sciągło a ja mam poblokowane wszystkie p2p dokladnie' date=' dobry pomysl' date=' u mnie tez cos te p2p albo sa poblokowane albo [/quote''] No nie sądzę aby ktoś zawalał sobie serwer i obniżał transfer aby wszyscy z niego ssali, no chyba że na jakiś lewy serwer ale one zazwyczaj szybko padają. Jak chcecie to mogę wam wysłać filmik pocztą , jeśli chodzi o Dust To Glory oczywiście bo reszty nie mam.Po weeakendzie powinienem już mieć do niego napisy PL, jak ktoś chce to niech wyśle mi kopertę bąbelkową ze znzczkami i płytką a ja odeślę z filmem, lub przelew równowartości tego na konto, do wyboru.Chętni info na PW. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironin Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Nie chcę się narzucać ale jak tam polskie napisy do Dust To Glory? Za napisy stawiam flachę. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Wg mnie nie ma za wielu chetnych -bo za malo osob to interesuje jak juz wczesniej ktos chyba wspominal -to musi byc ktos z 4um :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszka Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Napisy są przetlumaczane, koleś który się tym zajmuje leżał w szpitalu i dlatego wszystko się przedłużyło.Przedwczoraj mój misiek (KML) dostał maila od tego gościa że już wyszedł i ma dostęp do kompa, więc praca wre, miejmy nadzieje że efekt zobaczymy niebawem. :mrgreen: [ Dopisane: 27-11-2005, 18:35 ]efekt jest już bardzo blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Heh, i dupa zbita , koleś po prawie miesiącu powiedział że nie przetłumaczy mi tych napisów bo są zakręcone. ;) Przepraszam wszystkich którym narobiłem nadzieji, ale będę szukał dalej jakiegoś kozaka który się z to weźmie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 A Ja mam takie pytanie. Sciąga mi się dust to glory i przy jakichś 650-700mb poprostu znika. Nie ma go w rzeczach które się sciągają ani na dysku....ma ktoś pomysł?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 A Ja mam takie pytanie. Sciąga mi się dust to glory i przy jakichś 650-700mb poprostu znika. Nie ma go w rzeczach które się sciągają ani na dysku....ma ktoś pomysł??wszystko przez twoj avatar :mrgreen: a tak na powaznie to moze zmieniles folder do ktorego sie sciaga :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi