PomyK Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Ja posiadam film Gary Semics Motocross 1,2 a reszte czyli 3,4,5 będe miał za niedługo.JEdna część trwa z 45minut.Film jest głownie o nauce motocrossu.Jak jeździć itp.Film super.Te filmy pożyczył mi trener który ściągnął je z USA(orygianły). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 te napisy sa wyje*** w kosmos :D szukalem na róznych stronach polskich napisów, bez skutku, postaram sie podzialac przy tym jakos w weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Nie wiem czy widzieliscie czy nie, ale woczraj pokazal mi to plocho:http://dcshoes.com/home/special_features/pastranaDBF/pastranaDBF.swfpodwojny backflip??tego to jeszcze nie widzialem- jestem pod wrazeniem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtomek Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 no ostatnio sciagnoł ten filmik jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 2 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 A napisow jak nie bylo tak nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 A jakby napisy znalesc w emulu? Wziac w wyszukiwanie na pliki textowe(tam jest jakas taka ikonka) i wpisac dust to glory? Ja tak sciagalem napisy do wszystkich filmow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 A jakby napisy znalesc w emulu? Wziac w wyszukiwanie na pliki textowe(tam jest jakas taka ikonka) i wpisac dust to glory? Ja tak sciagalem napisy do wszystkich filmow. Znaleźć napisy to nie problem z tym że wszystkie są po angielsku, na emulu też nie ma Polskiej wersji.Film jest tematyczny raczej nie dla zwykłego Kowalskiego, więc pewnie dlatego nikomu się nie chce przetłumaczyć.Pozatym występuje tam język techniczny i nie każdy kto zna dobrze angielski da radę to przetłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 4 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Wiec chlopaki brac sie do roboty:)...i tlumaczyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Przed chwila skonczylem ogladac :evil: filmik pierwsza klasa!! ujecia poprostu rewelacyjne... postac Mouse'a - wielki respekt!! a jazda noca hardcorowa... no i te XRki 650 ... ahh zebym to ja mial tyle kasy... Goraco polecam filmik bo klimat zajebisty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Mi sie odobały te sceny jak pokazywali tych starszych zawodników i jak oni kiedys takimi starymi sprzetami jechali - to sa twardziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Właśnie ściągnąłem film z DC++. 8) Jeśli ktoś z Was korzysta z tego programu i nie ma jeszcze "Dust to glory", może pobrać ode mnie przez ten program. Jedyny warunek - trzeba być Active (czyli gdy masz swój własny IP, nie znajdujesz się za firewallem czy routerm lub masz przekierowanie portów). :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Dzisiaj gadałem z koleszką z pracy, zgodził się przetłumaczyć napisy do filmu za jakieś browarki lub flaszkę.Teraz będzie miał tydzień wolnego i powiedział że posiedzi przy tym, ponoć techniczny język trochę zna i mowił że nie będzie większych problemów :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Dziś dostałem DoG od Adama (Adamie, bardzo dziękuję). Jestem pod wrażeniem sposobu montażu, wszystko dzieje się bardzo szybko. Kamera nie zwalnia obrazu rzeczywistego, co jest niestety przywarą amatorskich produkcji. Oglądając film poczułem się nieco jak podczas którejś z wypraw... Przynajmniej rozumiem to ostre tempo na prostych przejazdach. Jazda nocą to coś niesamowitego, jeździłem kilka razy w terenie, ale nie takim tempem. Tam jedna większa niezauważona hopa i kozły gotowe, zresztą w kozły poszło tam widzę paru kolesi w nocy. To jest bolesne, ale nieuniknione. Dlatego w Europie już prawie nikt tak się nie ściga. My w Sokole mieliśmy zrobić jeden z niewielu nocnych rajdów, ale przerosła nas odpowiedzialność za życie i zdrowie uczestników. Film naprawdę wspaniale zrobiony. Ciekawe, czy są podobnie atrakcyjnie nakręcone produkcje z Dakaru? Przecież aż się o to prosi... Chętnie odeślę kopię komuś, tak jak było umówione w temacie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 No to super:) wreszcie wszystko zrozumiem;)Pozdro dla pna od flaszki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Film oglądałem dwa razy ale nie zrozumialem wszystkiego :lol: bedzie super jak kolega przetłumaczy tekst :D wkoncu bede wiedział o czym oni dokładnie mowią, a to mnie interesuje najbardziej :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi