Lucass Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Na allegro coś takiego znalazłem: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=65978110 Jak już gdzieś było prosze o usunięcie, w opcji szukaj po wpisaniu nr aukcji wyskoczyło nic :):D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Super sparawa ,ale sam przelok samolotem to tyle co motor by kosztowal:) jak wygram w totka to na bank jade:)pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 ale zajebista sprawa !! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Super sparawa ' date='ale sam przelok samolotem to tyle co motor by kosztowal:) jak wygram w totka to na bank jade:)pozdro.[/quote']To nie jest wylot do Australii tylko w Bieszczady, myślę że kosztowało by to ok 1000zł za wszystko, świetna sprawa, ale raczej dla endurowców z własnym źródłem dochodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 ja bym był chętny jak zbierze sie ekipa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Najlepiej to pojechac tam na tydzien z cysterna shell v power racing i nie schodzic z motoru, ale nasze polskie realia sa okrutne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Haha, już wiem na co namówię Sokoła przed przyszłoroczną wyprawą na Ukrainę! Dzięki za linka, zaraz tam dzwonię :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 wyglada interesujaco tylko pozadnego sprzeta miec i kase ........... :) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Haha' date=' już wiem na co namówię Sokoła przed przyszłoroczną wyprawą na Ukrainę! Dzięki za linka, zaraz tam dzwonię pzdr[/quote']to powiedz od razu jak sie dowiesz jakie są koszty przelotu jesli mozesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Wylot z Mielca. 1600 zł za godzinę lotu. Lot tam i z powrotem 2 godziny. Do samolotu desantowego wchodzi maks 5 motocykli. 2 domki sześcioosobowe po 25 zł za dobę od osoby (ciepła woda, prąd z agregata, kible z porcelany). Miejsce docelowe znajduje się na wyspie położonej między dwoma jeziorami. Jest jedna tylko droga wylotowa na "ląd stały". Fajna sprawa, trza oszacować koszty.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 (ciepła woda' date=' prąd z agregata, kible z porcelany). [/quote'] To juz dosc dobre standardy(porownujac do namiotu, menazki i krzakow) 1600 zł za godzinę lotu ehhhh :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 no to sie 1600zł rozkłada na 5 osób i wychodzi po 320zł na osobe, razy 2 to 640zł, powiedzmy 4 noclegi można wziąć to już 740zł, do tego benzyna to już pewnie z 900zł więc w 1000zł można sie zmieścić. cena za przelot nie można powiedzieć że jest wysoka. taki samolot bardzo dużo pali, jak ja leciałem szybowcem to za samo holowanie przez samolot zapłaciłem koło 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Super sprawa takie cos. Ja też mam takie cos tylko w miniaturce i są to przeprawy przez jakieś bardzo trudne tereny w okolicy. Oczywiście są to moje początki ale mam wielką radoche ;) . Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Września 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 więc w 1000zł można sie z No, tyle pi razy drzwi kosztuje udział w 2-dniowych zawodach PZM, gdzie zapycha się bez celu przed siebie. A tu za te same pieniądze PRZYGODA! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Heh mieszkam niedaleko Bieszczad byłem tam pareńaście razy teren wręcz idealne dla cross/enduro :) .PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi