H.D.ek Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Witam wszystkich:)Do dzisiaj sypiałem spokojnie...kilka tygodni temu podjąłem decyzję - kupuję H.D. Fat Boya. Niestety dałem się namówić na odwiedzenie Liberatora w Warszawie...Stoi tam kilka Road Kingów - no i QRVA!!!JA CHCĘ ROAD KINGA!!!:)A tak na serio to kompletnie nie wiem co wybrać...jak mówiłem do dzisiaj był to Tłuścioch, teraz sam nie wiem co wybrać.Może ktoś z Was potrafi mi podpowiedzieć? Może ktoś z Was miał do czynienia z jednym i drugim? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Ciężko będzie znaleźć tutaj kogoś z harym , mi osobiście podoba się Road king Classic ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekS Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Cześć, Road King na pewno przyda sie bardziej do dłuższych trasek - ma niezłe kuferki (pojemne) i zawieszenie bardziej komfortowe (pneumatyczne) - jak dla mnie Road King Custom - coś takiego: http://www.harley-davidson.pl/Produkty/Mot...touring&m=FLHRS tyle że wydasz na pewno więcej kasy niz na Fat Boya, ale jak ogladasz nowe modele w salonie HD to chyba o kasie nie ma co tutaj wspominać. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H.D.ek Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Road King na pewno przyda sie bardziej do dłuższych trasek - ma niezłe kuferki (pojemne) i zawieszenie bardziej komfortowe (pneumatyczne) - jak dla mnie Road King Custom - coś takiego: http://www.harley-davidson.pl/Produkty/Mot...touring&m=FLHRS tyle że wydasz na pewno więcej kasy niz na Fat Boya' date=' ale jak ogladasz nowe modele w salonie HD to chyba o kasie nie ma co tutaj wspominać[/quote'] Witam,w Liberatorze stoją również używane - i akurat te, o których mówiłem to są używane...ale cenowo nie odbiegają za mocno od nowych:( są lekko customizowane - cudeńka:)Zależy mi rzeczywiście na motorku do dłuższych tras, wygodnym i w miarę niezawodnym.Cena oczywiście gra rolę...ale - czegóż nie robi się dla....siebie samego;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Witam,jak do dłuzszych tras to chyba lepiej Road Kinga. Fat Boy troche krótki jest (mniej miejsca) a i kufry sie przydają. Jasne, że i Fat Boya można ubrać ale wg mnie trochę traci on wtedy swoją linię. To jest oczywiście rzecz gustu.Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Ostatnio jak byłem w Liberatorze to nie było tam ani jednego używanego Fat Boya czy Road Kinga. Tak że na temat tych konkretnych motocykli nic nie powiem. Ale ogólnie to potwierdzam zdanie vpowera i SławkaS. Do długich tras Road King jest lepszy (bo został z tą myślą skonstruowany). Elastycznie zawieszony silnik (co prawda Softaile z silnikiem Twin Cam wibrują niemalże niewyczuwalnie), lepsze zawieszenie i fabryczne kufry napewno ułatwią długie wyjazdy. Ale i Fat Boy bez problemu nadaje się do turystyki. Zresztą główna różnica między tymi modelami to rama i zawieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H.D.ek Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Ostatnio jak byłem w Liberatorze to nie było tam ani jednego używanego Fat Boya czy Road Kinga Masz rację, to był po prostu model 2004 (stąd moja pomyłka) Chociaż stoją tam w tej chwili 3 policyjne (ale te nie wchodzą w rachubę).Dzięki wszystkim za opinie:) prawdę powiedziawszy podtrzymaliście mnie w przekonaniu o sluszności mojego wyboru:)A więc postanowione!!! To będzie Road King!:)Mam zamiar kupić go sobie pod choinkę (do tego czasu nic już nie będę oglądał, coby mi się nie odmieniło;))Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 ja osobiściie wybrałbym FAT-BOY'a... motocykl bardziej 'zadziorny', koła niespotykane w innych modelach /chyba że pojedynczo/, poza tym, myślę /bo nie jeździłem/, że po małym /obowiązkowym :( / tuningu też będzie się nieźle podróżować... przecież do H-D jest masa dodatków. Jak dla mnie zdecydowanie ładniejszy, /mniej tatusiowaty/ - moto z charakterem - FAT BOY!pamiętaj - pierwszy wybór jest przeważnie najlepszy - :-) /żart/PSco byś nie kupił - i tak Ci zazdroszczę... :twisted: pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H.D.ek Opublikowano 1 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 pamiętaj - pierwszy wybór jest przeważnie najlepszy - hmmm... niekoniecznie - moja pierwsza żona była do niczego, dopiero druga "zadzaiałała...:( co byś nie kupił - i tak Ci zazdroszczę... Jak już kupię i zrobię prawko to Cie przewiozę:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 hmmm... niekoniecznie - moja pierwsza żona była do niczego, dopiero druga "zadzaiałała... Ha ha, już cię lubię! Ja swojego na razie próbuję tuningować! :twisted: A do tematu-głosuję za Fat Boy'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H.D.ek Opublikowano 4 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Ha ha, już cię lubię! No to ja Ciebie lubię również :-D a wracając do tematu...dlaczego Fat Boy? masz jakieś własne doświadczenia z tłuścioszkiem czy ze względu na urode? :( (motoru, nie moją 8) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 witammam podobny dylemat H-D Nihgt Rod czy yamaha Warriorale co do żony to lepszej od pierwszej sobie nie wyobrażam i dlatego pierwsze wrażenia to był H-D wiec mam nadzieję wiosną go mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 no i zgadzam sie z kolega... moja pierwsza jest SUPER jak narazie :D A jesli mowa o moto to mysle ,ze Warrio jest THE BEST no ale kazdy ma sowj gust :-) POZDRAWIAM!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek860 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 ja też bym głosował za fat boyem. W koncu sam terminator na takim pomykał( o ile sie nie myle :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 :D :D :P :P :P ;) [ Dopisane: 17-12-2005, 10:39 ]POZDRAWIAM i zycze WESOLYCH SWIAT :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi