Marcin1sport Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Kupiłem buty Adrenaline CRX http://moto.allegro.pl/item412555676_adren...rozmiar_44.htmlMam takie pytanie czy są wykonane ze skóry, bo pisze, że są, ale na realu nie widać, że to skóra. A czy takie buty co kupiłem będą trwałe, czy może lepiej było kupić z jakiegoś innego materiału :icon_biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 jak już kupiłeś, to co za różnica? zostaje co najwyżej opisać za jakiś czas czy byłą to skóra (jak się zacznie zużywać) i ile wytrzymają :bigrazz:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HordFenry Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 A co możecie mi powiedzieć o butach Probiker Traveller ? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 A co możecie mi powiedzieć o butach Probiker Traveller ? ;) ...że była o nich mowa na forum? np. konkretnie tutaj - innych postów poszukaj sam, leniu :flesje: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HordFenry Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Dziękuje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arv Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 tak mnie zastanawia jedna rzecz. Czemu biały kolor butów MX jest najbardziej chodliwym i zdaje się najbardziej lubianym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 tak mnie zastanawia jedna rzecz. Czemu biały kolor butów MX jest najbardziej chodliwym i zdaje się najbardziej lubianym? W sumie chyba najlepiej wyglądają :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Fajnie wyglądają - innych powodów brak.Z drugiej strony białe to one są jak stoją umyte w garażu, bo po jednej jeździe są już buro-zielone :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arv Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 dłuuuuuugo się zastanawiałem, ale dziś poprostu kupiłem, jupi! :flesje:Padło na Gaerne Fastback 2008, czarne. Nie białe. :icon_rolleyes: Cena, wg. mnie extra. W stanach cena ok 260$. W Polsce ~850zł. A na allegro właśnie pojawiły się przecenione - 554zł.How about that? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Słyszał ktoś o butach "Sigma" ? Konkretnie podoba mi sie ten model: http://www.allegro.pl/item474275437_sigma_...ro_rozm_44.html , ale nie mogę znaleźć jakichś konkretnych informacji na temat tych butów. Ewentualnie macie jakieś propozycje do mniej więcej 350zł? Niestety jest to na tyle wyśrubowany budżet, że nie dam rady nic więcej wydać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Panowie a powiedcie mi jak kupic właściwy rozmiar buta przez neta? zeby niebyły zaduze ale też zamale? Zawsze są podane długości wkładki, ale jak mam ją porównać ze swoją stopą? wkładka ma byc taka jak moja noga czy jak mam to inaczej zmierzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbk Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) Panowie a powiedcie mi jak kupic właściwy rozmiar buta przez neta? zeby niebyły zaduze ale też zamale? Zawsze są podane długości wkładki, ale jak mam ją porównać ze swoją stopą? wkładka ma byc taka jak moja noga czy jak mam to inaczej zmierzyc? Napisz jakie konkretnie Cię interesują i wtedy się odezwą użytkownicy z doświadczeniami tego buta, czy producent zawyża/zaniża rozmiarówkę itp. Sprecyzuj zapytanie. pzdr Edytowane 24 Listopada 2008 przez mbk Cytuj Romet Chart>Jawa 350> dłuuuuuuuuuuugo nic> Dr350 > DRZ400E> YZF-250> KTM 450 EXCR> obecnie KTM EXC-F 350 SixDays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) Moim zdaniem kupowanie butów przez internet, to tak jak sex przez telefon- może się podobać, ale do pełni szczęścia jeszcze daleko. Zdecydowanie odradzam taki zakup. Edytowane 24 Listopada 2008 przez tadeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Zawsze są podane długości wkładki, ale jak mam ją porównać ze swoją stopą? wkładka ma byc taka jak moja noga czy jak mam to inaczej zmierzyc? a wyjmij wkładkę ze swoich najwygodniejszych butów i ją po prostu zmierz Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 http://moto.allegro.pl/item485999557_buty_...ar_10_44_5.html Chodziło by mi o taki but. Własnie zmierzyłem wkładke swojego buta (chodze w kowbojkach) i ma 30cm. Jesli kupuje trampki czy inne buty to biore przewaznie 45-46, ale wiadomo rozmiar rozmarowi nierówny. Ktoś mi już kiedyś powiedział że but na endurko musi miec troche luzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi