spartek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 witam wszystkich wlasnie mam lekture 16 stron tego tematu za soba i troche mi to zamieszalo a szukam butkow najlepiej okolo 600 zl a najbardziej mi zalezy co by chronily noge w kostce bo ostatnio mialem maly wypadek ( w glanach a myslalem ze wystarcza ) i podgielo mi stope do tylu i dopiero co pzbylem sie gipsu wiec szukam butow ktore w pierwszej kolejnosci chronia w drugiej nie przemakaja w trzeciej sa trwale a wczwartej wygodne czy ktos moze mi cos doradzic ??buty prawdopodobnie kupie na allegro ( bo jeszcze cienko u mnie z chodzeniem:) wiec linki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Nie jestem jakimś tam specjalistą od enduro ale na przemakanie mam swój patent, jak było mokro to zakładałem worek foliowy na noge i było dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A mógłby ktoś opisać dokładniej buty Forma terrain ? Właśnie zamówiłem sobie nie mogę się doczekać i nie wiem czy akurat dobre buty wybrałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Najlepsze buty jakie są to formy pro ponieważ mają wkładki i nawet ładnie wyglądają i nie mają tak wysokiej ceny w przeciwieństwie do alpiny tech 10 które są brzydkie i drogie kosztują prawie 1700 zł a są beznadziejne jak ktoś chce kupic buty to tylko formy i żeby nie czasami z linii fox-a tylko orginalne formy ponieważ buty fox forma pro są droższe od zwykłych form o 300 zł a w zasadzie sie niczym nie różnią tylko nazwą bo produkuje je forma więc kupujcie formy pro tylko nie białe formy terrain to dobry wybór na początek nawet sam je miałem ale wkórzało mnie to że nie mają wkłade i jak jeździłem w błocie to czułem jak mi woda pyłwa w bucie najlepiej jednak na początek tej przygody kupic te buty są one dobre ale nie najlepsze najlepsze są formy pro ale i tak formy to najlepsze buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Najlepsze buty jakie są to formy pro ponieważ mają wkładki i nawet ładnie wyglądają i nie mają tak wysokiej ceny w przeciwieństwie do alpiny tech 10 które są brzydkie i drogie kosztują prawie 1700 zł a są beznadziejne jak ktoś chce kupic buty to tylko formy i żeby nie czasami z linii fox-a tylko orginalne formy ponieważ buty fox forma pro są droższe od zwykłych form o 300 zł a w zasadzie sie niczym nie różnią tylko nazwą bo produkuje je forma więc kupujcie formy pro tylko nie białe formy terrain to dobry wybór na początek nawet sam je miałem ale wkórzało mnie to że nie mają wkłade i jak jeździłem w błocie to czułem jak mi woda pyłwa w bucie najlepiej jednak na początek tej przygody kupic te buty są one dobre ale nie najlepsze najlepsze są formy pro ale i tak formy to najlepsze buty Możesz mi powiedzieć dlaczego mam nie kupować formy FOX białych skoro bardzo takie bym chciał mieć? Nie uważasz że kwestia wyboru butów to indywidualna sprawa każdego motocyklisty? W sumie to ty chyba nie testowałeś tych wszystkich butów co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 forma pro to model butow foxa, i nie maja one nic wspolnego z ptoduktami forma terrain czy forma raptor. Co do foxow to chyba jedne z najlepszych jakościowo butow. Baklazan ja tez niedawno kupilem formy terrain jako pierwsze buty i jestem zadowolony, nie mialem wody w srodku po przejechaniu kilka razy przez kauze, sa wygodne w miare nic nie uciska, i co najwazniejsze dobrze usztywniaja kostke ! co prawda nie jezdzilem w innych butach ale jak narazie nic mi w tych nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) WitamMam pytanko o te buciki=> http://www.ridegear.com/rg/item/F-36712/An...azer_Boot_.html Warte kupna czy nie, wady zalety. Edytowane 28 Września 2006 przez crossman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 forma pro to model butow foxa, i nie maja one nic wspolnego z ptoduktami forma terrain czy forma raptor. Co do foxow to chyba jedne z najlepszych jakościowo butow. Ja jestem posiadaczem butów FOX FORMA PRO. Fakt że nabyłem je po bardzo promocyjnej cenie i ich stan nie jest idealny, ale są naprawdę OK! nie wiecie przypadkiem gdzie i czy w ogóle można dokupić części do tych butów bo brakuje mi jednej klamerki...? :icon_twisted: Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terenowy wymiatacz Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Witam, co powiecie o takich bucikach http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=130584770dają one chociaz minimalną ochrone? Uzywał bym ich do amatorskiej jazdy na enduro.opłaca sie je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Już bym chyba wolał w gumiakach jeździc :icon_exclaim: zagadaj do mnie na gg 9167144 bo mam buty juz typowe nieduzo drozej.pzdr :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Jak dla mnie to tamte butki sa nie do enduro tylko do sciagczy itp... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) Witam, co powiecie o takich bucikach http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=130584770dają one chociaz minimalną ochrone? Uzywał bym ich do amatorskiej jazdy na enduro.opłaca sie je kupić? nie oplaca WitamMam pytanko o te buciki=> http://www.ridegear.com/rg/item/F-36712/An...azer_Boot_.html Wygladaja na porzadne tylko tyle moge powiedziec, no i cena :icon_twisted: Edytowane 28 Września 2006 przez Tomski_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 dają one chociaz minimalną ochrone Nie dają. Ja rozumiem że cena czyni cuda ale bez przesady, lepiej kup wojskowe buty a jak zbierzesz ileś tam $$$ to proponuje kupić buty przeznaczone do mx/en. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Ja mam pytanie. Co sie stało z butami firmy FLY? nigdzie na allegro już ich nie ma. Wycofali je z produkcji? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Ja mam pytanie. Co sie stało z butami firmy FLY? nigdzie na allegro już ich nie ma. Wycofali je z produkcji? pzdr Bo to scierwo bylo hehehehe a tak to nie wiem co sie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi