zuzaka Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 masz cool motocykl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: szkoda ze nie szczelilam foty na nim sobie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 dziękuję :roll: . często to słyszę :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 http://www.future-net.pl/~pnapiorkowski/index.php tu jest troche fotek z aparatu KML`a :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Super impra, na szczęście udało mi się dotrzeć. Pomysł z koszulami ok, bo wiadomo kto jest kto, niektórych co prawda można rozpoznać, ale różne stany umysłu czasem zmieniają postac rzeczy, więc z podpowiedziami łatwiej! Szkoda, że następna w następnym sezonie! Pozdro Łukasz Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 kurcze ja dopiero teraz odnalazłem temat no i potwierdzam WYPASiK pozdro dla wszystkich :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Ja już myślę intensywnie nad zmianą sprzęta :| , W drodze do Spały, jak chłopaki poszli 120 to miałem wrażenie, że jadę na rowerze :). Dla mnie to był jedyny minus tej imprezy, pozytywów nie wymieniam bo nie jestem w stanie, za dużo ich :) , a w koszulkę już się zaopatrzam :-D , co by za rok się w niej pokazać 8) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 ale byl zakaz wiec coz bylo zrobic Zakazy są po to by je łamać :twisted: :twisted: :twisted: :) Fajsko byłoA to nie slyszałem żeby ktoś cos palił... 8O :-) a potem radości z ożywienia sprzetaWidzisz Martka ? mówiłem, że naklejki szczęście przynoszą :)Aprilki nie zdołałem okleić bo jeno mi śmignęła przed nosem i masz Ci babo placek... no ale na szczęście wszystko się dobrze skończyłopzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 wieczny student napisał: a potem radości z ożywienia sprzeta Widzisz Martka ? mówiłem, że naklejki szczęście przynoszą Razz yyy widzisz l3ft... ten tego... pudło... (ale połowiczne ;-) ) werdykt o kompresji a potem ożywienie sprzeta odbyły sie w drodze do borek, zatem jeszcze bez naklejki. natomiast ewidentnie przyznam ci racje co do cudotwórczości owych naklejek - dojechałm bez większych problemów do domu :) . chwała ci za naklejke! z dumą eksponuje ja na baku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 1) Hmmmm...l3ft,a ile trwa żywotność takiej naklejki bo nie wiem czy jeszcze sobie na coś pozwolić czy jeździć już super ostrożnie? :) Dobra dość o moich wyczynach,może pogadajmy o innych glebach w Borkach ...2)Fajnie było...jak zwykle na 4umowym zlocie-cieszę się,że byliście :) chyba wszyscy się dobrze bawili.. :twisted: :-D Szkoda tylko,że nie wszyscy zdążyli tam dojechać 8O :) PozdrowionkaDopisane:3) l3ft:jakbyś mi zrobił ze zdjęcia naklejkę to mam zaj***sty pomysł :twisted: :twisted: 4) "Nieświeć": naprawiaj szybko kompa i zapodaj fotki :]pozdro 600 [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 przez ostatnie 50km miałem w tylnym lusterku piękny widok (B-12, 2 fazerki 600, r1100, xjr 1300 i inne takie - Michał, Rysiek, Zycho, Nadiq, Adamie, Occult'cie i inni dzięki za cierpliwość. swoją drogą ciekawe czy od czasów kiedy macie takie prędkie maszynki zdarzyło wam sie wcześniej że wyprzedzały was TIR'y ). problemy z silnikiem (który w głupiej swej pogoni za japończykiem zagrzałem, potem straciłem jeden garek). nie zapomne wyroku Michała - "uuu, nie ma kompresji ", a potem radości z ożywienia sprzeta ... Hehe, No dobry był tekst typu ..."Spal go!", a póxniej jak zagadał "Spal gumę!"No raczej ciezko byłoby abyśmy Cię zostawili w drodze. Bardzo miło się jechało, mi prędkość rzędu 70-80 kmh nie przeszkadzała... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 dzięki Embe za sprawdzenie ! Ja bym się tego nie doszukał Jejku :oops: ...nie zasługuję na takie pochwały. Czekam do następnego borkowiska, żeby nieco wyrównać bilans obrzucając się błotem. Zacznijmy od razu - zagłosuję na Leppera...rozsiekajcie mnie!! :) Kto Embego słucha, temu obca marskość duchaOby, oby :!: Będę wciąż robił, co w mojej mocy. Zacznę na osiedlu naszem :) Umykam spać, bo kurcze późno się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fellini Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 zacytuję za Browarnym:- ekipa wyalienowanych ludzi w bocznej części campingu (cholera nie wiem jak dokładniej opisać gdzie mieszkali) wyglądało na to że rozmowa ze "zwykłymi" forumanami nie sprawia im przyjemności. Nawet zwątpiłem czy byli od nas ale potem pojawili się na grillu więc chyba tak ...i nawet jeden z nich deklamował wierszyki na akademii :-) Faktycznie wiekszość grupy było "spoza" forum, ale Browarny może jakbys był niebieskooka blondynką, nie odebrałbys nas jako wyalienowanych buchachacha...Powiem Groszkowi, że jest wyalienowany...umrze ze smiechu. Wyalienowany Groszek....Aaaa przy okazji oświadczam, ze nie bierzemy odpowiedzialności za nieudokumentowane na zdjęciach "występy" Groszka, wyniki testów genetycznych też nie beda brane pod uwagę, a sam zainteresowany niewiele :) pamieta :-) [ Dopisane: 28-09-2005, 11:50 ]test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Aprilki nie zdołałem okleić bo jeno mi śmignęła przed nosem i masz Ci babo placek... Jakiej Aprilki?Mojej? :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 haha Gabi wiem wiem jak to jest 3 pary sukienek buty na szpilkach suszarka do wlosow prostownica do wlosow 5 kg kosmetykow bo to 2 dni wyjazdu przeciez :) Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fellini Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Niedźwiedziu a pamietałeś kogo masz pozdrowić po powrocie, czy tez Ci skleroza dopisała??? :-) Ponieważ byłeś w stanie wskazującym i przytrzymywałeś sie subtelnie gałęzi za listki :-D to Ci przypomnę.Pozdrów Mycego!!! Pozdrów go od Felliniego, Norbiego i Generała. Powinien kojarzyć...przynajmniej Norbiego i V-MAXA 180-ciokonnegoPozdrówki dla całego KM GRYF 8) Szacunek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi