OWAD Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 MAM PROBLEM. YAMASZKA PRZERYWA OD 5 TYŚ, w ogóle NIE CIĄGNIEBUCZY A NIE IDZIE WYMIENIŁEM ŚWIECE, PRZEWODY, FILTR POWIETRZA, REGULACJA I SYNCHRONIZACJA PLUS CZYSZCZENIE ZROBIONE. ZACZEŁO SIĘ OD PRZERYWANIE PRZY 8 TYŚ DALEJ SZŁA A TERAZ JEST TAK JAK WSPOMNIAŁEM. WYMIENIŁEM NAWET PALIWO MYŚLAŁEM ŻE JEST WODA. POMÓŻCIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 jeżeli zrobiłeś wszystko o czym piszesz to już czas na wymianę modułu zapłonu Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Czasem to może być jakiś pierdołka, zagięty przewód paliwowy, lub nieprawidłowy styk elektryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Czasem to może być jakiś pierdołka' date=' zagięty przewód paliwowy, lub nieprawidłowy styk elektryczny.[/quote'] ...albo niedokładnie załozony airbox :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 albo przytkany syfem kranik paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 MAM PROBLEM. YAMASZKA PRZERYWA OD 5 TYŚ' date=' w ogóle NIE CIĄGNIE [/quote'] a mialem Ja kupic :P a one się psują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Może być to sprawa gaźnikowa i nie mam na myśli tylko czystości gaźników (dobór dysz, membrany itp). Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
even Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 mialem podobny problem w zygzaku. powodem byl filtr paliwa.pozdro. Cytuj http://bikepics.com/members/even/08hayabusa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 MAM PROBLEM. YAMASZKA PRZERYWA OD 5 TYŚ, w ogóle NIE CIĄGNIE a mialem Ja kupic :P a one się psują.A znasz motocykl, który się nie psuje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 A znasz motocykl, który się nie psuje Smile Tak moj GS zrobilem juz 10 tys i nic tylko olej leje. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWAD Opublikowano 23 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Znalazłem to coś co nie dawało mi żyć, powodem była uszkodzona cewka, cholernie trudne do wykrycia zwykłym miernikiem po rozgrzaniu praktycznie wyciągała syry. Dalej podziwiam skośnych za tą maszyne. 68 tyś i chodzi jak brzytwa a cewka to tylko pierdoła.Dzięki za pomoc to była jednak tylko pierdoła. Już 10 tyś w tym sezonie.Latam dalej jak to kocham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi