JACA Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 SPRZEDAM DR 350 ZAREJSTROWANA 22.01.WYSTAWIE NA ALLEGRO.WIECEJ NA MAILA(MAIL BEDZIE NA ALLEGRO) POZDRAWIAM Wiem, wiem ze masz Drke do sprzedania :icon_evil: na samym poczatku prosilem Cie o zdjecia jak ich jeszce nie miales w aukcji.Niestety mnie interesuje tylko wersja "S". Mimo to dzieki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 No ale tą DR co ma psa5 jest na allegro, i czytam teraz że taką samą jak w opisie co ma psa5 kupił enduroboj.... to co oferta nieaktualna bo byłem sam zainteresowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psa5 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 No ale tą DR co ma psa5 jest na allegro, i czytam teraz że taką samą jak w opisie co ma psa5 kupił enduroboj.... to co oferta nieaktualna bo byłem sam zainteresowany?? WITAM MOJA JEST OFERTA JEST JESZCZE AKTUALNA>LECZ DZIS DZWONIL JUZ ZAINTERESOWANY I MÓWIL ZE W SOBOTE MA PRZYJECHAC OGLĄDNĄC ALE CZY ZABIERZE TO NIE WIEM>W RAZIE PYTAN PROSZE DZWONIC>POZDRAWIAM :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) No ja kupilem juz DR :icon_mrgreen: http://www.allegro.pl/item159966094_super_...00_okazja_.htmlMialem do wyboru Huske WR 250,KTM EXC 125 lub sxc 540 - te byly za 8500-9000. Wybralem DR'ke za 5500 bo zostanie mi kasy na doprowadzenie do stanu idealnego,a tak wydam wiecej i pozniej sie cos rozleci i bedzie moto stalo i czekalo az cos grosza zostanie :biggrin: A na wypady do lasu i srednio trudne tereny DR'a da sobie rade - mialem jedna to wiem,ze mi starcza. Na dzien dzisiejszy potrzebuje kupic predkosciomierz,podnozki pasazera i lancuch z zebatkami - jakbyscie mieli cos z tych rzeczy prosze o info i jeszcze bagazniczek tylny - te rurki (w sumie poprzednik ma mi je doslac ,ale roznie to bywa ;) ) Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Seba350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Napisz chociaz jak sie sprawuje taka DR'ka po tuningu?? Jestem bardzo ciekawy czy widac duza roznice zarowno w mocy jak i momencie. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) Napisz chociaz jak sie sprawuje taka DR'ka po tuningu?? Jestem bardzo ciekawy czy widac duza roznice zarowno w mocy jak i momencie. POZDROwidac, slychac a nawet czuc, jezdzilem tą Seby350 i kumpla ktory mial ja jeszcze bardziej rozwiercona do 440cm, porównujac do OEM to naprawde w takiej pojemnosci pownny wychodzic DRy Edytowane 25 Stycznia 2007 przez żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Szczerze to nie wiem jaka to ma moc bo - przejazdzke robilem po lodzie i sniegu :)Ale ta moja poprzednia 440ccm to zapieprzala jak DR 650 :D U mnie ulice w miare czarne wiec dzis sprawdze jak to jezdzi.Zubr widze,ze znasz ten sprzet- mam nadzieje,ze zloma nie kupilem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zubr widze,ze znasz ten sprzet- mam nadzieje,ze zloma nie kupilem nie!! raczej jest tak jak bylo w aukcji naskrobane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Chce kupic naped i oryginalnie S'ka ma 14 i 43 a DR 350 (ta wyczynowa) 14 i 47 - chce cos takiego co przy 80 km/h bedzie z 6-7 tys obr mial silnik - pamietacie moze jak to u was na waszych przelozeniach wychodzi?? Ja mam uszkodzony licznik wiec nie mam jak sprawdzic :( To co ,nikt nie ma paru czesci do dr?? :crossy:- zegary (moze byc nie sprawny obroomierz)- slizg lancucha- tylny blotnik w ladnym stanie bez dziur na rejestracje :buttrock: - rurki tylne przykrecane nad blotnikiem ( mocujemy do nich kierunki i sa uchwytami do wyciagania moto)- podnozki pasazera- tylny blotniczek ten czarny plastik gdzie fabrycznie montujemy rejestracje Likwidowal ktos luzy na tylnym zawiasie?? Tzna w tym aluminiowym elemencie ktory przykrecany jest do wachacza i amora?? http://www.ccwn.org/Ludwig.Geromiller/bild...t/DR_Federb.jpg - wlasnie tu mam luzy - nie na tym sworzniu gdzie jest kalemitka tylko tam na srubach - gdzie amor i wahacz . Jak to naprawic?? Lozyska tam sa czy jakies tulejki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ja mam orginalny slizg do DR jakby co, błotniki i reszte tez powinno sie skolowac, wyslij mi gg na PW, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Likwidowal ktos luzy na tylnym zawiasie?? Tzna w tym aluminiowym elemencie ktory przykrecany jest do wachacza i amora?? http://www.ccwn.org/Ludwig.Geromiller/bild...t/DR_Federb.jpg - wlasnie tu mam luzy - nie na tym sworzniu gdzie jest kalemitka tylko tam na srubach - gdzie amor i wahacz . Jak to naprawic?? Lozyska tam sa czy jakies tulejki?? We wszystkich punktach łozyskowania zawieszenia z wyjatkiem mocowania amora są łożyska igiełkowe - jeżeli jest luz należy je wymienić. Metodą zastępczą (nie zawsze mozliwą do zastosowania) jest wymiana samych igiełek na nowe o wiekszej srednicy - ale to raczej tylko zmniejszy luzy niz je skasuje całkowicie. Biorąc pod uwagę ze łożyska są osadzone w aluminium raczej proponuję zlecić wymianę fachowcowi z odpowiednim zapleczem warsztatowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psa5 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) SPRZEDAM TARCZE SPRZEGLOWE,KLOCKI PRZÓD,ZEBATKA 16 PPRZÓD.POZDRAWIAM Edytowane 27 Stycznia 2007 przez psa5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ma ktos zalozony nie seryjny tylny blotnik?? Cos na styl crossowy?? Jesli tak to prosze o link do zdjecia i dane z jakiego modelu zalozyliscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psa5 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) .........................SPRZEDAM TARCZE SPRZEGLOWE NOWE ZAPAKOWANE LUCAS/TRW..................................................SPRZEDAM KLOCKI HAMULCOWE (PRZOD) NOWE ZAPAKOWANE LUCAS/TRW.....................................SPRZEDAM ZEBATKA PRZÓD 16 NOWA ZAPAKOWANA.........................................................................ZDJECIA NA MAILA......CENA??????NA PEWNO SIE DOGADAMY............................................................TARCZE OK 150zŁ,KLOCKI ok50zł,ZĘBATKA 40zł ...................................................................................CAŁOSC 200 zł...TEL 502-593-533........................................................................ Edytowane 27 Stycznia 2007 przez psa5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widget Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Szukam kierownicy do Suzuki DR 350. Kontakt na: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi