BarryDR Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 WitamMa ktos na sprzedaz przednia lampe do DR350?Ja wczoraj swoja rozwalilem.Druga sprawa to czy wychodzily Dr350 na zawieszeniu up side down?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Wychodziły- wersja shc posiadała zawieszenie na upsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoś Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Mozecie mi podac dokladne wymiary walka rozrzadu?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Mozecie mi podac dokladne wymiary walka rozrzadu?? Pozdro Popatrz kilka stron wcześniej tego tematu była dana serwisówka. Tam masz wszystkie wymiary wszystich części w Dr. Ciekawa sprawa, polecam jak Cie interesują takie wymiary. Dobrze poszperaj napewno jest. Pozdrourban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qumak Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 sześć. Pamiętam jak kiedyś czytałem cały temat znalazłem coś odnośnie tylnego "zbiornika wyrównawczego" amortyzatora. Tak to nazwali w serwisówce. Teraz nie mogę tego znaleźć a przeczytać 130stron nie dam rady na szybko. Było coś na temat kontroli ciśnienia w tym zbiorniku. Ma ktoś pojęcie jak to pompować, czy w ogole, i jeśli tak to do jakich ciśnień? Mam wrazenie ze moja deerka za bardzo "siada" a ja jakis mega wielki i ciezki nie jestem imo (185cm ok 85-90kg). Podkrecilem sprężynę ale to nie dało zbyt wiele. Motór dalej siada, a tylne koło w cięższym terenie, czy np przeskakiwaniu rowów melioracyjnych zwykle dobija do błotnika :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 nie wiem pewne ale DR ma chyba gazowo olejowy amor,więc na tym zbiorniczku jest pod spodem taki wentyl jak w dętce,powinien tam być azot bo inaczej nie będziesz miał tłumienia... jeśli go nie ma musisz popytać u wulkanizatora czy jest możliwość nabicia,a jak nie to powietrzem ale tego nie polecam...a cisnienie to gdzieś 6-7 atmosfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 chłopaki, potrzebuję wsparcia w temacie : http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=96687&st=niech w końcu jakiś błotołaz wygra ten konkurs :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Chyba cięzko będzie :( ale dostałeś głosa odemnie :icon_mrgreen: Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 muszę wici rozpuścić, moze choć drugie będzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Też juz oddałem na DR może coś pomogę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_00 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 siema, Poszukuje nóżki zmiany biegów do DR (najlepiej oryginalna)jak coś to na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witam, czy ktoś wymieniał dolne łożysko tylnego amortyzatora? Słyszałem o pomyśle z wytoczeniem tulejki żeliwnej, znalazłem też takie coś ebaju: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Rear-lower-...em270226520328& Czy to jest to łożysko? Pozdrawiam. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedron Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 chłopaki, potrzebuję wsparcia w temacie : http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=96687&st=niech w końcu jakiś błotołaz wygra ten konkurs :biggrin: masz mój głos :)w końcu to dobre zdjęcie i zajefajny motorek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoś Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 I moj glos tez powedrowal dla ciebie, wkoncu jestes posiadaczem suzuki dr 350 ;P Pozdro Siemka. Ej koledzy mozecie mi odpowidziec na jedno pytanie czy czesc do dr 350 np walek rozrzadu mozebyc tak zdarta ze nie mozna jej zregenerowac i czy poprostu kazdy walek niezaleznie od stanu mozna doprowadzic do porzadku tzn oczywscie za pomoca firmy ktora sie tym zajmuje ;p ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) Mam problem z moja Dr 350, wymieniłem tłok na Wiseco do tego nowa tuleja a sprzęt kopci niemożliwie na niebiesko , jest jeszcze w fazie docierania i generalnie nie przekroczyłem 5 tyś obrotów , czy może to byc wina oleju ( shell 10W40 syntetyk) czy może coś innego , dodam że odpala bardzo ładnie , praktycznie na strzał , silnik pracuje idealnie i cicho . Co o tym myślicie?Mój głos też powędrował na DR . Edytowane 6 Maja 2008 przez CRASH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi