Seba350 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Mozesz cyknac foty,zeby bardziej ten tylny blotnik bylo widac (przy siedzeniu-z gory i z boku). Dzieki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CBRedzio Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Witam,w sprawie zacisku skontaktuj się z Gadimex'em na PW - miał sporo części do DR350. Możesz jeszcze spróbować, podaje dla formalności, u gości z allegro: [email protected], (042) 631-95-71 , 602329824 - handlarze, ale pewnie już ich znasz. Przy okazji podrzuce stale aktualny link do cześci DR350 dostepnych via www.MotoKlamoty.pl - link. Jakbyście mieli jakieś graty do DR350 (tudzież innych motocykli), to wrzucajcie do serwisu. I pytanie na koniec - jest ktoś tu może z Wrocka i polatałby na poligonie? Im więcej ludzi w terenie, tym lepiej - staram się jeździć regularnie. Cytuj pozdrMichał, WrocławKTM EXC-R 530 Six-Days, Husaberg FS 650 Force Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadimex Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Witam,w sprawie zacisku skontaktuj się z Gadimex'em na PW - miał sporo części do DR350. Ojej jak mi milo !!!! No wlasnie. Mam wszystkie czesci do DR 350 , wciaz aktualne jest moja oferta, zainteresowanie bylo duzo,ale w koncu sprzedalem kilka drobiazgow. Jedyny problem tkwii w tym, ze niektore elementy wole sprzedawac w calosci - np kola z tarczami, a np bylo wielu chetnych na dwie szprychy !!!! :) i co ja zrobie z pozostalymi 90 ? Zacisk hamulcowy oczywiscie mam, jak i wszystko inne. SIlnik sprzedaje na czesci pojedyncze, bo go rozebralem. Zapraszam, ceny preferncyjne, uczciwie i bez lipy , jak cos jest nie tak , to oddaje kase, wysylam bardzo dokladne zdjecia. GG: 9385762[email protected] PozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@welek Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Mozesz cyknac foty,zeby bardziej ten tylny blotnik bylo widac (przy siedzeniu-z gory i z boku). Dzieki :) Ok. Jak zrobie wrzuce dokladne fotki ze szczegolami montazu wlacznie. Poki co... moge sie podzielic tymi fotkami: http://plfoto.com/143534/autor.html :)DR-ka w obiektywie:) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.maciej Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Witam mam problem i to chyba calkiem spory.kilka dni temu jezdzilem sobie bo blocie troche po plazach no i zaliczylem calkie pozadne wodowanie woda z piaskiem dostala sie do tloka z wydechu sie wylalo calkiem sporo tej wody no ale odpalila po oczyszczeniu i jezdzila. nastepnego dnia jezdzilem juz tylko po plazy przez jakis czas pozniej zatrzymalem sie i po dwoch godzinach chcialem odpalic a tu dupa kopniak wogole nie dziala (dla sprostowania to jest DR 350S 91') stoi w gorze i nieda sie nim poruszyc wogole. podejrzewam ze to wina albo przegrzania albo tego wczesniejszego wodowania. co moglo sie stac ? pekl tlok ? czy cos? Prosze o pilną pomoc ! Z gory dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 W sumie to chyba nie wina wodowania skoro po tym zdarzeniu jezdziles - wiec wszystko wypalil itdA jak wcisniesz dekompresor wlaczysz 2'ke i pchasz to tez blokuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.maciej Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 W sumie to chyba nie wina wodowania skoro po tym zdarzeniu jezdziles - wiec wszystko wypalil itdA jak wcisniesz dekompresor wlaczysz 2'ke i pchasz to tez blokuje?? no tutaj pojawia sie drugi problem.... nie posiadam dekompresatora tzn posiadam ale nie dziala ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 no tutaj pojawia sie drugi problem.... nie posiadam dekompresatora tzn posiadam ale nie dziala :flesje:To wykrec swieczke i zobacz(przod-tyl) - jesli nadal nic to cos sie zablokowalo i na sile nic bym nie robil tylko zaczal rozbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.maciej Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 To wykrec swieczke i zobacz(przod-tyl) - jesli nadal nic to cos sie zablokowalo i na sile nic bym nie robil tylko zaczal rozbierac jakos w nadniach bede rozkrecal ale niestety szykuje sie na najgorsze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Glowa do gory :biggrin: Moj DR nie mial kompresji na ziomnym i ciezko palil. Wszystko wskazywalo na tlok do wymiany. Po ustawieniu luzow zaworowych (wydechowe wogole nie mialy luzow) i regulacji gaznika moto smiga jak nowe :biggrin: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Glowa do gory :( Moj DR nie mial kompresji na ziomnym i ciezko palil. Wszystko wskazywalo na tlok do wymiany. Po ustawieniu luzow zaworowych (wydechowe wogole nie mialy luzow) i regulacji gaznika moto smiga jak nowe :D POZDRO Hehe ale optymizm, tylko regulacja zaworów i słaba kompresja, to co innego jak tłok który nie chce się ruszyc:P :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Zwal narazie cylinder zobacz co sie stanęło... bo to wbrew logice... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Probowalem go pocieszyc :P Wiem ze to wogole cos innego, ale tlok tez sporo kosztuje. U niego moze poprostu przeskoczyl lancuszek i sie spotkal z zaworem... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Probowalem go pocieszyc :P Wiem ze to wogole cos innego, ale tlok tez sporo kosztuje. U niego moze poprostu przeskoczyl lancuszek i sie spotkal z zaworem... POZDRO Logicznie myśląc to jak od zgaszenia, postoju kilku godzin, próby ponownego odpalenia przeskoczył łańcuch?? :P :P :bigrazz: :bigrazz: Praktycznie jak nie dotknie, nie rozbierze to raczej sie nie dowie co z nim jest, bo jak?? Chyba że rentgenem....:D:D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Hehe no rzeczywiscie sie nie doczytalem :) A ty co sugerujesz?? Bo ja to normalnie nie mam pojecia :P Jakby sie przytarl to by tracil moc... Moze to cos z elektryka albo woda w gazniku dopiero co sie dostala?? POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Hehe no rzeczywiscie sie nie doczytalem :) A ty co sugerujesz?? Bo ja to normalnie nie mam pojecia :bigrazz: Jakby sie przytarl to by tracil moc... Moze to cos z elektryka albo woda w gazniku dopiero co sie dostala?? POZDRO Tak tylko ciekawe.... bo to wszystko to abstrakcja. Możę jak napisał że śmigał po piochu (plaży) to może gdzieś w okolice startera wszedł ów pioch i coś zblokował. Ale według mniej gdybać można tygodniami, najlepiej rozebrać silnik i sprawdzić, tak będzie najszybciej i chyba najtaniej, bo nie daj bożę coś sie posypie przy kombinowaniu, pchaniu na siłe... nie warto.... Dobra starczy tej polemiki bo ktoś zacznie od spamerów wyzywać....:P:D Spokojnie prosze:P pozdrourban Edytowane 31 Maja 2007 przez urban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi