qba Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 nie ma opon na szose i teren. Zawsze bedzie czuł nie dosyt czy to na asflacie czy to w terenie. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Paweł:. Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 I teraz moje pytanie do Was .....czy mozecie polecic jakies oponki? Jaki wymiar bedzie dla moich potrzeb najlepszy. Siema. Polecam Opony KENDA K760 TRAKMASTER 2 przód: 80/100-21 i tył:120/100-18 http://www.olekmotocykle.pl/kenda/kategori...kat=3&id_kat2=x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No ja śmigam na mitasach e-09 i w terenie- dają rade :wink: …na asfalcie tez spoko ale ..tylko suchym …raz mnie deszcz złapał ..wyjechałem z lasu …trochę po mieście i porażka …. Normalnie jednym słowem do dupy :biggrin: na mokry asfalt …hamowanie to ..uuuu lipa :biggrin: …jak dla mnie to najlepszy wybór i następny komplet tez taki kupie. A śmigam w 70% po lasach i tym co tam jest :banghead: … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Wiem ze co jest do wszytkiego to jest do nieczego......... wiekszosc bede jezdzil w terenie...... ale czasami bedzie trzeba troche asfaltem przejechac( 2-3km i pozniej znowu teren ;) ) i dlatego nie chce sie decydowac na opone typowa do Crossu. To jak jestesmy juz przy Mitasach i Kendach, to co wybrac ? ;)Sory ze tak mecze, ale nie mialem duzej stycznoscui z jazda po terenie, wiec wole sie dopytac ;) A jak sie zalicza glebe w terenie na zwyklych oponach na szose juz wiem ;) dlatego musze szybko zmienic opony . Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez Szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Co do mitasów to obecnie równiez mam e-09 i niby sie sprawdzają-bo dużo latam też po drogach,ale jak ją zajade to i tak kupuje c-02 bo raz jąmiałem i była świetna a po drogach na niej tez latalem i jakoś dawała rade.Dlatego do terenu tylko c-o2 z mitasow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A mial ktos z Was do czynienia, albo slyszal opinie o Michelinie AC 10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooby Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Pany! Jakie polecicie mi klocki hamulcowe, przód i tył do DRki? -> jakies przyzwoite ceny... -> jakies linki. Z góry dzieki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 trzeba troche asfaltem przejechac( 2-3km i pozniej znowu teren :icon_mrgreen: )Nie rozumie wiec dlaczego chcesz uniwersalne - nawet jak 10 mialbys zrovbic asfaltem to warto wziac kostki - zobaczysz wtedy ile frajdy daje teren :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Nie rozumie wiec dlaczego chcesz uniwersalne - nawet jak 10 mialbys zrovbic asfaltem to warto wziac kostki - zobaczysz wtedy ile frajdy daje teren :(Chyba mnie przekonales :) OK... to teraz krotka pilka czy Michelin AC 10 jest dobra kostka, czy brac cos zupelnie innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Chyba mnie przekonales :) OK... to teraz krotka pilka czy Michelin AC 10 jest dobra kostka, czy brac cos zupelnie innego ?Nic Ci nie powiem o michelinie mi sie podoba cena mitasow :icon_mrgreen: i jechac tez na nich idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ja też polecałbym Mitasa ze te pieniądze. Kiedys do Dt 80 założyłem model E-07 albo E09 nie pamiętam. Zrobiłem 3 tyś km. Dużo po asfalcie i miałem może z 60 % opony jeszcze. Była naprawdę bardzo mocna. W terenie też znakomicie sie jezdziło. Ale narazie nie kupiłbym drugi raz opony. Teraz mam wtyke na oponki czasami nowe, czasami używki ale min 80 70 % opony, za od 50 do 90zł, dobrych firm. Tzn nie wtyka tylko poprostu serwis opon który również prowadzi motocykle. A mają w czym wybierać. Ale pozatym ze spokojem mogę polecić MItasa. Pozdrawiamurban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Chlopaki mam problem z wolnymi obrotami. Gdy zejdzie do ponizej 2 tys. obrotow to gasnie. Rano jezdzilem i bylo ok a po poludniu juz zaczal gasnac. Regulowanie biegu jałowego nic nie daje. Filtr byl czyszczony 2 tyg. temu. Jest opcja ze ta igielka od ustawienia wolnych obrotow poprostu pękła albo cos. Prosze o szybka pomoc bo jazda z podrzymywaniem go przy zyciu mnie denerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Chlopaki mam problem z wolnymi obrotami. Gdy zejdzie do ponizej 2 tys. obrotow to gasnie. Rano jezdzilem i bylo ok a po poludniu juz zaczal gasnac. Regulowanie biegu jałowego nic nie daje. Filtr byl czyszczony 2 tyg. temu. Jest opcja ze ta igielka od ustawienia wolnych obrotow poprostu pękła albo cos. Prosze o szybka pomoc bo jazda z podrzymywaniem go przy zyciu mnie denerwuje.Zapchala sie dysza wolnych obrotow - zdejmij miseczke gaznika i wyczysc dysze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ile kosztuja nowe dzwigienki zaworowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Paweł:. Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Ile kosztuja nowe dzwigienki zaworowe? 300 zł sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi