P@welek Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 GS nie miał takiego malowania felgi …ale jeśli jest prosta :( no wlasnie... pozatym ciezko bedzie potem znalezc druga zlota do kompletu. ale cena dobra jest nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Cena chyba atrakcyjna ale nie śledzę tak alegro …co do koloru to piaskowanie i malowanie np. na czarny mat proszkowo 2 koł to ok. 100zł :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Cena dobra,ale musisz jeszcze dokupic piastke zebatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 a nie lepiej koła szprychowe bynajmniej tak mi sie kojazy prawdziwe SM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 A nie lepiej huske 2007 r oryginal SM ?? Kwestia $$ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 A po co Ci uszczcelniacze zaworów?? Jednak będziesz je wymieniał Seba?? Patrzyłeś w orginale?? Bo tam najprędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_a4 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Witam, Chcialem kupic DR350, ale strasznie kopci na siwo-niebiesko. Co jest przyczyną, zawory strasznie grały (chyba), ale okazało się że było mało oleju. Po dolaniu troche ucichło.Czemu kopci na siwo-niebiesko.Prosiłbym o szybką odpowiedź. Kopci bo ciągnie olej , stuka bo są luzy tam gdzie ich być nie powinno a to wszystko znaczy , że nie warto się tym egzemplarzem interesować. Zawory,no coz - troche zawsze je slychac ,jak nie miales doczynienia z dr to nie bedziesz wiedzial jak byc powinno a jak nie :)Co do kopcenia to raczej tlok do wymiany - koszt ze szlifem pewnie w okolicach 600zl. Musisz przekalkulowac czy warto.Podaj linka do ogloszenia tej co chiales kupic. Witam ponownie, niestety nie moge dac linka bo to jest moto które oglądałem na motobazarze i nie jest wystawione w mediach. Czy faktycznie to moze byc tłok, skoro kompresja była na tyle wysoka ze było ją trudno kopnąć mimo odprężenia? no i chodziła bardzo żwawo. Może kopci bo przepuszcza gdzies na uszczelniaczach??? Jak myslicie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Jak by ktos byl zainteresowany http://www.allegro.pl/show_item.php?item=214413898 przyszla dzien po moim wypadku i niestety jej nie zdazylem przetestoeac ;) 48 zebow!!! PBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol271990 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Witam ponownie, niestety nie moge dac linka bo to jest moto które oglądałem na motobazarze i nie jest wystawione w mediach. Czy faktycznie to moze byc tłok, skoro kompresja była na tyle wysoka ze było ją trudno kopnąć mimo odprężenia? no i chodziła bardzo żwawo. Może kopci bo przepuszcza gdzies na uszczelniaczach??? Jak myslicie ;) Witam, Czy nie chodzi o niebiesko-białą drke z okolic kielc za 4000zl wydech gianelli ??Byłem na bazarze i też się nią zainteresowałem może to ta sama.Mam ją jechać oglądnąć może okaże się, że nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 A po co Ci uszczcelniacze zaworów?? Jednak będziesz je wymieniał Seba?? Patrzyłeś w orginale?? Bo tam najprędzejCos musze zrobic - od tego zaczne bo najprosciej i najtaniej a noz widelec pomoze :) Mam kumpla co ma szlifiernie to pewnie od samochodu mi dobierze cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znafca Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam, Czy nie chodzi o niebiesko-białą drke z okolic kielc za 4000zl wydech gianelli ??Byłem na bazarze i też się nią zainteresowałem może to ta sama.Mam ją jechać oglądnąć może okaże się, że nie warto. Też ją oglądałem. Sam właściciel określił stan tago silnika że to złom, głowica z rozrządem uszkodzona i tłok do wymiany. A trudno było ją kopnąć bo facio nie potrafił używać odprężnika. Jedyna zaleta że zarejestrowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol271990 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Myślałem, że na tej Drce zakończa poszukiwania... Myliłem się musze nada szukać :notworthy: a wakacje lecą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@welek Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Kolega ma DR, bierze olej. NIe dymi, ale spala na 100km około ok maks do poniżej minimum na bagnecie. Myslę, że gumeczki na zaworach lub jak kto woli uszczlniacze trzonka zaworu. Gdzie cos takiego dostać?? Kupował ktoś, robił ktoś coś takiego?? Pozdrawiamurban Witam!i jak tam Urban? Ogledziny sie potwierdzily?Mam ten sam problem wiec jestem ciekaw czy to to (bo mam nadzieje ze nie pierscienie- inaczej pewni spalalby olej i dymil nie?) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Cos musze zrobic - od tego zaczne bo najprosciej i najtaniej a noz widelec pomoze :icon_biggrin: Mam kumpla co ma szlifiernie to pewnie od samochodu mi dobierze cos. od samochodu są za wysokie Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_a4 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Czy nie chodzi o niebiesko-białą drke z okolic kielc za 4000zl wydech gianelli ?? Pewnie tak A trudno było ją kopnąć bo facio nie potrafił używać odprężnika. Ja ją oglądałem z kolesiem co ma DR 350 i posiada umiejętności używania odprężnika. Zrobił na niej jazdę próbną i twierdzil ze ciag ma ;) Myślałem, że na tej Drce zakończa poszukiwania... Myliłem się musze nada szukać :biggrin: a wakacje lecą... Napisz cos więcej? Byłeś tam z jakimś mechanikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi