Seba350 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 A ja dzis grzebie przy swoim - zakladam kola SM - kupilem kola od GS 500 i trzeba je zalozyc jakos :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 pokazuj efekty :buttrock: moze i ja sie skusze jak kasa wpadnie :banghead: naraxie szukam zwyklych gum szosowych btw czemu temat odklejony? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooby Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) wymienilem swiece tak wyglada moja stara: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8bbecf060f02d4dd.html odpalilem go, pododawalem gazu i nagle strzal powietrza z wydechu i czarny dymek z okolic silnika :/ co to znaczy? ze zła mieszanka paliwa jest? Powiedzcie, że to nic groźnego <prosi> :buttrock: Dodam jeszcze, ze cieknie mi z pewnej srubki z prawej strony lekko nad wahaczem chyba... I co noc (mimo zakreconych kraników) na srubie sluzacej do spuszczania paliwa z gaznika (jest dokrecona) pojawia sie paliwo... nie wiem co jest z tym pierdzielonym gaznikiem :/ --------------------Błagam was, jak można zrobić z crossa supermoto? Mi sie w ogóle to nie podoba... cross to cross (enduro) Edytowane 8 Czerwca 2007 przez Scooby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 pokazuj efekty :) moze i ja sie skusze jak kasa wpadnie :icon_mrgreen: naraxie szukam zwyklych gum szosowych btw czemu temat odklejony? Tez sie zastanawiam czemu :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Slabo widac ta swiece ale wydaje sie ze jest cala czarna a wiec za duzo paliwa. Skad ci kopcil dokladnie bo jakos nie moge sobie skojarzyc.... POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooby Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 nie zdazylem zauwazyc, bo to byl wystrzal z prawej strony, tam gdzie idzie ta oslonka na wydech. gdzies z tamtada swieca jest cala czarna, co chyba widac na zdjeciu :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Ejjj, co oni zrobili z tym tematem???? Wkulki sobie lecą na tym forum :bigrazz: :) A tak napoważnie rozmawiał ktoś adminimoderatorem???? O co tu chodzi, i dlazcego tylko DT zostało? Wrrrrrr.... może za rzadko jest ten temat używany.... :D :D :evil: Pozdrawiam urban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
str_18 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 NIE no nie DR juz spadlo na 2 strone. Co sie dzieje sie :P Przyłaczam sie do urbana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Oto co dotyczy tematów odklejonych, dla tych którzy nie widzieli.... wrrrrrrrrrr http://forum.motocyklistow.pl/Mnozenie-bytow-t73859.html Bez komentarza Pozdrawiamurban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooby Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 a sluchajcie, z tym moim problemem, to nie bedzie tez cos z zaplonem, moze jest przestawiony? jakie jest wasze zdanie na ten temat. I jaki zaplon maja w ogole te motory? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 a sluchajcie, z tym moim problemem, to nie bedzie tez cos z zaplonem, moze jest przestawiony? jakie jest wasze zdanie na ten temat. I jaki zaplon maja w ogole te motory? pozdrawiam Wydaje mi się że w DR zapłon jest nie do przestawienia, jedynie łańcuszkiem rozrządu, na zębach może coś nie grać. A tak DR ma stojan na stałe, bez możliwośći regulacji. Na 100% pewien nie jestem, ale na 90.... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 http://www.moto.allegro.pl/item204662992_super_dr350_n.htmlKtoś kojarzy ten sprzęt? Jestem wstępnie zainteresowany kupnem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_00 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam Utopilem swoje Suzuki, tak, ze cale bylo pod woda, nie dlugo ale jednak. Po wyciagniecuiu moto z wody, wymienilem wode w silniku na olej, rozebralem i wymylem gaznik, wyczyscilem filtr powietrza, zmieniłem swiece. Derka odpala, ale przerywa na srednich i niskich obrotach, chodzi nierowno i wogole nie chodzi tak jak powinna, w gazniku wydaje mi sie, ze wszystko jest ok, gdzie moge jeszcze szukac? Możliwe ze spalił sie moduł? Ja juz nie mam pomyslow, wydaje mi sie ze to własnie modul czy ide dobrym tropem? p.s kupie moduł (13 kabli), i bak do DR350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scooby Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) A ja wczoraj zrobilem swoja:D:D, wykręciłem jeszcze raz gaznik wydmuchalem i ok. Mam taka sprawe, z lewej strony silnika, czyli tam gdzie zaplon, mam olej, czy to normalne? Ten olej jest jakby przepalony, caly czarny. I jeszcze pytanie, jakiej firmy olej najlepiej lac do ramy? pozdrawiam Edytowane 12 Czerwca 2007 przez Scooby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 A ja wczoraj zrobilem swoja:D:D, wykręciłem jeszcze raz gaznik wydmuchalem i ok. Mam taka sprawe, z lewej strony silnika, czyli tam gdzie zaplon, mam olej, czy to normalne? Ten olej jest jakby przepalony, caly czarny. I jeszcze pytanie, jakiej firmy olej najlepiej lac do ramy? pozdrawiam Olej w ramie jest tym samym olejem co w silniku :notworthy: I spuscic stary musis i z ramy i z silnika. Mozesz wlac gastrol gps 10w/40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi