Virusi Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Ej pany, ,mam problem z elektryką. Dokładnie chodzi o obrotomierz, chodzi o to, że obroty zamiast iść w górę na liczniku to idą w dół. W czym może być problem? Miałem poprzecierane kable i dzisiaj je regenerowałem, podłączyłem tak tylko żeby sprawdzić czy wszystko działa i było dobrze to rozłączyłem wszystko i poprowadziłem kable tak żeby mi nie przeszkadzały i złożyłem wszystko i.. pojawiły się problemy z obrotami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bangout Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Rozkręciłem DRke do ostatniej śrubki i robię z nią porządek, zapraszam do śledzenia strony:https://www.facebook.com/pages/Metamorfoza-Suzuki-DR-350-SH-1992r-endurujemy/1493247794287747?ref=aymt_homepage_panel Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitman111 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem dr 350. Jednak poprzedni właściciel nie dbał o motocykl jak należy i doszło do wytarcia wałka krzywek i ślizgu wałka w głowicy. Chciałbym to zregenerować, jednak nie mam bladego pojęcia gdzie to zrobić. Byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bangout Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Mam podobny problem. Pisałem do swiatka i za regenerację powiedzial mi ok 1000zl. Walek nas wymiar, dźwigienki zawodowe i poprawienie bieżni. Jest tez gość na allegro i chce 1200. Ja prawdopodobnie oddam do Mysłowic, ale nusze sie dowiedziec co i za ile.Ogólnie przykry temat, cieszymy sie z nowego nabytku a tu taka kicha. Ja teraz wpakuje kupę kasy w DR i mam nadzieje ze zostanie na dluzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitman111 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 http://allegro.pl/regeneracja-glowic-i-walkow-suzuki-dr-350-i4966105740.htmla czy ktoś ma informacje odnośnie tego gościa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bangout Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Cena atrakcyjna, może ktoś korzystał z usług tego allegrowicza? gitman111 PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gitman111 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jakie oponki polecacie do dry?? Jazda głównie las czyli błoto i kamienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
repitos Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jakie oponki polecacie do dry?? Jazda głównie las czyli błoto i kamienie:)Siema ja obecnie uzytkowalem Maxxisa M7305 Maxcross IT jesli chodzi o tylniego kapcia, ogolnie jestem zadowolony pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek.R Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ja śmigam na Dunlopach Geomax MX51 i jestem zadowolony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekbb Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam! Czy ktoś zna jakiś sklep gdzie można kupić jakiś fajny wydech akcesoryjny do dry? A może ktoś ma jakąś uzywke na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bangout Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Składając tylną oś został mi jeden element, o ten na zdjęciu!Co najlepsze, wszystko działa jak należy. Koło jest równo w stosunku do błotnika, zacisk jest ładnie osadzony na tarczy oraz do cholery jasnej ledwo to wszystko zmieściłem w wahaczu, na ścisk. Jak zatem mam wcisnąć kolejną tuleję szerokości 2cm? Niestety nie zrobiłem zdjęcia przed rozbiórką, bo przecież kto by nie potrafił złożyć tylnej osi? :DGdyby ktoś chciał śledzić moje poczynania z odbudową DRki to zapraszam na:https://www.facebook.com/pages/Metamorfoza-Suzuki-DR-350-SH-1992r-endurujemy/1493247794287747 Edytowane 14 Marca 2015 przez Bangout Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 http://www.suzukipartshouse.com/oemparts/a/suz/50d3970ff8700229982f3631/rear-wheel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yo12054 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam mam problem z Dr 350 ladnie pali i wgl , wszystko ok ale jak jade i dam gazu to zaczyna sie dławić szczelac z tłumika , i przerywa , odkrecilem świece i jest cała czarna , dodam ze jak odkrecilem gaźnik zeby przeczyscic to byly minimalne ślady wody w gaźniku, lecz przeczysciłem gaźnik i znowu to samo teraz nawet nie chce odpalic kopie lekkoo załapie i odrazu gaśnie co moge z tym zrobic ? wszedzie szukalem i nic nie ma ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Daj nową świecę, wyreguluj gaźnik, sprawdź czy dysze są takiej wielkości, jak producent zaleca, ustaw odpowiedni poziom paliwa, wyreguluj zawory i powinno być dobrze. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Qadrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yo12054 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Daj nową świecę, wyreguluj gaźnik, sprawdź czy dysze są takiej wielkości, jak producent zaleca, ustaw odpowiedni poziom paliwa, wyreguluj zawory i powinno być dobrze.Oki Dzięki za Odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi