Browarny Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Quadman żałuje ale złożon chorobą przybyć nie może. Obecał że wiosną ukarze nam swą fizys na kolejnym Rybolsexparty.Delfi zdzwaniamy się a jak nie to ja wyjeżdżam z chałupy kole 13. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Tak :!: Quad kazał wszystkich pozdrowić bo sam leży obłożnie zakatarzony - dzwoniłem dzisiaj do niego. Trza bedzie wypić Jego zdrowie. Dzisaj zmiana planów do gr. Wrocław nie dołączamy się przy zjezdzie na Nysę ttylko na Orleniku o 12:30. Dzisiaj dalszy ciąg pacyfikacji Wrocka :!: ;) :flesje: A JUTRO ZNÓW IDZIEMY NA CAŁOŚĆ :!: ;) :P :P :) :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Ja nie widze przeszkód!!! Mam 16 km do radiostacji wiec sie dopasuje.Pozdro i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Ja nie widze przeszkód!!! Mam 16 km do radiostacji wiec sie dopasuje.Pozdro i do jutra pamietaj jutro o 13:45 pod Lidlem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Chopz ile jest km midyz SG a SR :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Chopz ile jest km midyz SG a SR :?: kole 20 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Czolem! Ale od radiostacji do Kotwicy to 35 trza liczyc ;)Tuba podaje wartosci miedzy tablicami wyjazdu z SG i wjazdu do SR ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 No to looźnie CHOOOPPY 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 I ja sie zjawie chociaż na chwilę. Niestety, z różnych wzgledów tylko na chwilę :cry: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 qrcze no szkoda ze tylko na chwile ale zawsze to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 no i tu są konkrety ;) co z gr. wrocław? my pojawimy sie tez na orlenie o 12.30 najprawdopodoniej bedzie nas + - szt 3... pozdro i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz eF Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 ja bym tylko proponował by na miejscu zrobić zrzutke i kupić żarło i picie dla całej grupy a nie tak jak jest planowane - każdy kupuje sobie...troche dziko mi to wygląda zrzutka po np 50 - 75 zł i na łepek kawał kiełbasy, kawałek chleba serwetki, troche ketchupu, musztarda, kilka piw, jednorazowe talerzyki, jakiś pomidor, jakiś napój (Tymbark) jakaś wódka (1 flaszyna na 2 łepki), jakiś słoik ogórkó (zagrycha), chipsy, paluszki, ser żółty, a za to co zostałoby (jeśłi by zostało) możnaby wynająć jakąś np ladacznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Jestem za ladacznicą!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz eF Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 domyślam się ze nikt nie zapyta o ser żółty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 domyślam się ze nikt nie zapyta o ser żółty... Jeśli go poda w/w, to ja spytam ;) Zbychu na ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi