Doozer Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Widze że jako takie doświadczenie z motocyklami masz chodzi mi głownie o tę mz 250 nie jest to wolny i słaby motocykl wiec mysle ze przesiadka na yamahe nie powinna byc dla ciebie jakims wstrząsem 8) Ja w tej chwili tez jezdze na 50 konnym crossie no ale wczesniej przez 6 lat jezdzilem na takich jednosladach jak komarek,wsk,wiatr i mz 150 no i gdy wsiadlem pierwszy raz na crossika i pojechalem w las noto wiadomo na początku pomału ale w krotkim czasie szybko go opanowałem i teraz po paru miesiącach jazdy jest wszystko w porządku.Dlatego jeśli masz okazje to kupuj przeciez nie odrazu musisz mu odkręcać na fulla :evil: Z czasem sie przyzwyczaisz do osiągow i jazda będzie prawdziwą przyjemnoscią. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Ale ty masz 4 suwa a to zupelnie inna bajka :evil: i nie jest to wyczyn tylko takie hmm lepsze enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Ale ty masz 4 suwa a to zupelnie inna bajka Dokładnie nie ma co porównywać 2t do 4t...inna szkoła jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 No racja moja yamaszka to 4 sów :evil: innego bym nie kupił musi być 4 8) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 kolego jezeli kupisz taki motocykl i nie posiadasz wystarczajacych umiejetnosci to lepiej wykup polise na zycie przynajmniej ktos bedzie mial z tego twojego zakupu pozytek mowie calkiem serio :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 4 sów Co Ty jakieś sowy masz i jeździsz na nich? Chyba że chodziło o czterosUwa. A tak wracając do tematu to niech kolega zacznie szukać jakiejś CZ 125 do remontu, sezon się powoli kończy, przez zimę sobie go naprawi a od nowego sezonu wiooooooo. Będzie wilk syty i owca cała :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Chyba że chodziło o czterosUwa.no bo 4 t sa najlepsze :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Chyba że chodziło o czterosUwano wiadomo ze chodziło o czterosuwa tylko źle napisałem chyba nie myślałeś że ujeżdżam sowy :evil: Mi w 2 suwach nie podoba sie ten odgłos pracy silnika no i wogole są mniej żywotne od 4 moze lepiej sie sprawdzają na zawodach w motocrossie ale do takiej jazdy głownie enduro po leśnych drogach to 4 rządzą 8) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 500cm 2T :-D to jest wyczynowy crossowy motocykl, powodzenia zycze-tylko niezrob komus krzywdy.... a z 91r to juz musi byc niezla padaka... o ile wiem to wyczynowe 2T nie zyja zbyt dlugo bez rozleglych przeszczepow [ Dopisane: Środa Wrzesień 07, 2005 11:45 pm ]http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62525012 to jest to???? hahaha bez beki.... "cena czesci to ok 600zl" LOL.... kupisz, rok bedzie stal zanim pozbierasz na czesci, przejedziesz sie i sprzedaz bo z polamanymi konczynami napewno nieda sie tego prowadzic :evil: a sila napewno ci dozo nie pomoze-tylko doswiadczenie ktorego ty niemasz... daj se na luz i kup cos czym bedziesz mogl jezdzic, nabierzesz troszke odruchow a potem zmienisz moto Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Dobra panowie przeciez Kwas juz napisal ze sie pomylil i jednak nie kupuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Dobra panowie przeciez Kwas juz napisal ze sie pomylil i jednak nie kupuje... racja chlopak mlody i odrazu na wielka wode by chcial . ps ale mu sie zebralo odpowiedzi :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Hehe no tak, teraz mam drugą "okazje" :) do kupienia jest honda cr 250 z roku 1989, po wymianie tłoka łancucha i zebatek za 2500zł, ale jest to dla mnie troche dziwne bo z tego co wiem to roczniki 1989 mialy hamulec tarczowy z tyłu, a ta ma z przodu tarcze a z tyłu beben, powiedzcie czy sie opłaca i czy na cr 250 sobie poradze :lol: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 moze i poradzisz ale stare wyczynowki beda wymagaly czegosc wiecej jak wymiana tloka i korby pamietaj ze ta moc sie z nikad nie wziela a moto napewno nie uzywane turystyczne juz lepiej 125 kup ale z 95 Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 No facet pisze ze wszystko jest sprawne niedawno byl remont itd, a pozatym nie stac mnie na 125 z 94 roku, moge wydac na motor wlasnie 2500zł... to jak mowicie, opłaca sie to kupować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 Weź zastanów się troche! Pośmigaj gdzieś cross`em 125ccm w terenie(podjazdy, rowy, piach, błoto itp.) albo po torze. I wtedy zrozumiesz COŚ.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi