eloelo Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 yamahe yz 250 no i co ?to i tak za monce dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 4 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 no ale słabsze od 500, i przynajmniej części są dostępne i mozna to z powodzeniem sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 No tak ale moje zdanie jest takie ze jak kupisz np. yz 125 to i tak bedziesz mial duzzyyyyyyyyyy zapaas mocy...Bo moje zdanie jest takie ze nie do konca sobie zdajesz co to jest 40KM w crossie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 za 1000 zl to wziac na handel 1 papierami to by za kupe kassy poszla spokojnie by starczylo na 125ccm i jeszcze na ochraniacze by zostalo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 No dobra, a ile kosztuje do tego tłok i pierścienie? do 250 500zł a do 500 to pewnie ponad 600zł. najpier to może się przejedź do gościa i obejrzyj sprzęt, wypróbuj go na prostej i wtedy sam zrozumiesz dlaczego wycofali pięcsety z produkcji. a prędkości 60-70 to zapomnij przy tej pojemności, mi ktm 250 2T na 2 ponad 80 leci i bez problemu można z 4-ki ruszyc, i z gazu+poderwanie na 4 na koło idzie. Jeździłem kiedyś z kolesiem co miał cr500, na asfalcie bokiem, na każdym biegu , na każdej nawieżchni na koło z gazu nawet na lodzie(koleś waży 140 kg) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 4 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Dzieki za rady chłopaki, okazja mi uciekła sprzed nosa, bo kupiłbym tą yz 250, sprzedał i miałbym kase na porządne 125ccm, no ale cóż... musze kombinowac kase i moze na zime zakupie jakis lepszy sprzęcik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 gazu nawet na lodzie(koleś waży 140 kg) normalnie niewiarygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 no wiem, widziałem to na własne oczy, jechaliśmy koło 40, koleś odkręcił mocniej i na buta go porwało no i gleba Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Po lodzie 8O ale miał kolce tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 z kolacami to wierze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 oj chlopaki co wy gadacie :P on to zrobil na oponach do sm :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 na nowej oponie do błota to odwalił, lód spod tylnego koła leciał jak z jakiegoś młynka, konkretnie do był lód na polu, nie wyszlifowany Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 ja chce foto/film !! :P musze to zobaczyc normalnie ;) ciekawi mnie dzwiek takiej 500 ccm w dwusuwie albo jak sie wkreca na maks obroty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 ja chce foto/film !! :P musze to zobaczyc normalnie ;) ciekawi mnie dzwiek takiej 500 ccm w dwusuwie albo jak sie wkreca na maks obroty :Pno wiesz dzwiek na pewno bedzie inny niz w twjej cr, moim zdnaiem bardziej basowy, no ale nie wiadaom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Głębszy :-) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi