regis70 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 I ja !! I ja !!też się pochwalę :) właśnie stałem się posiadaczem Sprinta 1050 ST ABS :)myślę że zadowolonym posiadaczem, ale na razie się zaznajamiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 :) psiadam triumpha 800 wersja szosowa - od czerwca do września prawie 12 tyś. zrobione :) ogólnie - zajebisty :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 od połowy lipca tego roku stałem się posiadaczem Triumpha Trophy 1200 zrobiłem nim bezawaryjnie puki co lekko ponad 4 tys. km ogólnie pozytywne wrażenia motocykl bardzo wygodny i dosyć żwawy jak na swoją wagę i gabaryty, jak by znalazł się jakiś inny posiadacz chętnie nawiążę kontakt pzdr PS: z tego co zauważyłem za wiele młodzieży nie lata Triumphami :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumadax Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 PS: z tego co zauważyłem za wiele młodzieży nie lata Triumphami :icon_biggrin: bo to sprzęt dla emerytów prawie jak BMW :) osobiście 2 lata na sprincie RS 955i, zrobione ok 30k km, psuje się na potęgę: z 5 razy popsuł się olej, obie opony się popsuły, klocki hamulcowe, ino patrzeć jak się łańcuch popsujea tak poważnie to poszła linka sprzęgła i zaczęła się przepalać kostka od alternatorapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 To napiszczcie co kto tam moze :icon_razz: jak wam sie sprawują Tigery 1050?Mysle nad nim, na nowy sezon.Głównie chodzi mi o awaryjność. Jak jest z jakościa lakieru?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 ....a ja na Rockecie od lipca, baaardzo mi podpasował :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 (edytowane) To bzdura...bo to na zasadzie, że ktoś cos tam słyszał.... :wink: No i własnie , ten ktoś powiada,że Triumphy mają taki lipny lakier,że odpada płatami itp :ph34r: Edytowane 3 Grudnia 2011 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 tjaaa, a jutro znowu ma byc Koniec Świata, chyba już 43 w tym roku :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 To bzdura...bo to na zasadzie, że ktoś cos tam słyszał.... :wink: No i własnie , ten ktoś powiada,że Triumphy mają taki lipny lakier,że odpada płatami itp :ph34r:Nie wiem jaki cel ma osoba mówiaca takie rzeczy ale głupszej opinii na temat Triumpha jeszcze chyba nie słyszałem.To chyba trochę tak jak ze wszystkim: jak ludzie czegoś nie znają to się tego boją lub krytykują na wszelki wypadek ( np. wszyscy jeżdżacy ścigami wiażą sobie stalową linkę wokół szyi :blink: )Swoim Tigerem zrobiłem w ciągu roku 15 tyś km. i oprócz paliwa , klocków , opon i oleju nic w nim nie wymieniałem , a lakier jak na razie nie ma nawet za wiele rys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Podobnie najwięcej na temat produkcji, jakości, marki ma do powiedzenia osoba zajmująca się w firmie zamiataniem podłogi. Nie pierwszy to i nie ostatni raz najgłupszym wydaje się, że są najmądrzejsi. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Głupi nie wie ,że jest głupi mądry to wie :bigrazz: Zaczynam polowanie na Tygrysa 1050, na nowy sezon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam,Ja mam Speeda 2011 (nowe lampy z ABS) przejechane w tym sezonie jak na razie 7 tysięcy km. Bez jakich problemów, nie pije oleju. Dla mnie bomba, jestem zachwycony tym moto. Ma dwie twarze spokojny motorek i wariat. Nic, a nic się nie nudzi. Czasami jak za ostrą się bawię to gałki oczne przeskakują mi na tył głowy, moc i charakter oddawania jej są liniowe. Nie ważny jaki bieg, czy zakres obrotów odkręcasz i zabawa się zaczyna. Przez zimę mam zamiar trochę dodać dodatków karbonowych, rizomy (manetki, krótki ogon - z tablicą rej,nowe ledy). W przyszyłm roku chcę też zmienić wydech Mivv lub Zarad - oba są fajne. Odnośnie wydechu każde oddanie gazu i zaczyna się bulgotanie - już w standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 No super, super, wszelkie info jak to te Trumfy sie "psuja"mile widziane :bigrazz: Na dzien dzisiejszy, moim faworytem jest Tiger 1050 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Odnośnie wydechu każde oddanie gazu i zaczyna się bulgotanie - już w standardzie. I tylko w standardzie. Po wymianie tłumika i wgraniu nowej mapy ECM nie ma śladu po "bulgotaniu". Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montana Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wymiana komina działa niekorzystanie na efekty akustyczne ? Cytuj Rodełoooo na kucyku , iiihhhahahahahah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi