Ario Opublikowano 25 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2003 dobra to ustalamy. jak będzie pogoda (sucho i minimum +7) to piątek godzina 15.00 kto chce niech wpadnie!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 25 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2003 Cześć!No dobra, to w Piątek, a w Sobotę może do Poznania wpadniecie na bazarek a potem grupą "wielkopolską" na wycieczkę - spotykamy się na bazarze o 10.PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2003 dyzio pomysł jest super, problem w tym, że mamy koniec miesiąca a ja jestem spłukany, ale jak jakimś cudem wykombinuję kasę... chociaż to prawie niemożliwe, ale nigdy nie mów nigdy!!!!! ;) ale prędzej czy później musimy się spotkać bo to w końcu tylko niecałe 90 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 26 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2003 OK. czyli w piątek o 15:00 w McDonaldzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 sluchajcie, moze znow jakis fajny wypad w okolice leszna??chetnie bym sie dolaczyl. Jesli macie ochote wloc sie z moja predkoscia to jestem zajebiscie chetny. Moja bryka ciagnie na razie 75km/h wiec jak sie poswiecicie to sie chetnie dolacze. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 zestaw kopacza postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 :] spoq ale moze faktycznie warto by bylo zrobic jakis wspolny wypad?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 widze,ze moze w koncu bede miala z kim od czasu do czasu pojezdzic motorkiem :) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admirał Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 no prosze, też z Leszna pochodzę i raz na kilka tygodni tam jestem, może we wrześniu się da pojeżdżać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 ja jestem z lubina ok.70km od Leszna. Wiec zawsze mozna sie jakos spotkac. Predkosc ktora mi pasuje to kazda pomiedzy 70 a 200 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 tak se szperam w archiwum i widze ze nawet temat o lesznie byl. Zyje jeszcze ktos na tym forum z leszna i okolic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 No pewnie,ze zyje i nawet jakos sie trzymam mimo braku jazdy motorkiem:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 oczywiscie ze jestesmy i czekamy na propozycje jazdy...:D szczegolnie enduro...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 hmm no to tylko wymienie lancuszki rozrzadu i mozemy smigac ale tylko enduro bo moto nie mam zarejestrowanego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Czyli dla Ciebie Asmo to prawie norma ze moto dla drogie nie wyjedziesz :D A ja bym wlasnie na szose wylecial... ale to raczej jak cieplej sie zrobi i gumki kupie. Beti: a Ty na czym latasz?PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi