Joey69 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Wiecie co tak patrzę na swój wiek jaki pokazuje tutaj forum i jestem młodszy o 3 lata :eek: ...coś nie tak... Nie tylko Ciebie mnie tez odmładza i chyba nie tylko nas xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) Bo wiek na forum trzeba samemu przestawiac w ustawieniach. Samemu trzeba sie przynac jak sie jest starym :P Ja myslalem zeby jechac do Opalenicy ale bez nocki tylko na sobote. A ile tam wogole chca za wjazd na impre? A co do bojanowa to kiedy co bylo? Bo jak byl rajd to to raczej wszyscy byli tylko ja bylem w gorach. BTW. Witas widzisz jak dajesz duzo "cukierkow" to i duzo chetnych znajdziesz :P Edytowane 22 Lipca 2009 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Hejka, no ja bede oczywiscie :D, ale jako pasazerka i kierowca juz jest poinformowany:D:D:D:D Bo ja tu ustawke robie:) To moze zrobmy tak, Kuba, zeby Ciebie juz nie obciażać to ja sie zajme sprawa organizacyjna z naszej strony...a Ty zajmij sie cukierkami:D:D:D Pozdrawiam i bedziemy w kontakcie:) Zaczne sie juz z wami kontaktowac od poniedzialku, bo niestety wyjezdzam i bede chwilowo nieosiagalna. Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 No i Agnieszka mnie uświadomiła, że cały weekend 7-9.08 mamy już zajęty. Sorka :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Bombonierka juz czeka :D Beti mam nadzieje ze jednak wsiadziesz na Tatowego intruza i tez pojedziesz, zeby wiekszy tlok robic :P Szkoda Bestia ze nie dasz rady, do Matysa chyba trzeba bedzie sie jeszcze odezwac... Czyli na chwile obecna chetni to Beti, PaleSatan, Konik, Ario, Irek jeszcze do Asmo zadzwonie i pierun moze sie odezwie ;) A reszta? Zapraszam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Poczekamy i zobaczymy jak ja w koncu dojade:D jakos na pewno:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 jak mi nic nie wypadnie, a raczej nie powinno to bede :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umberto69 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 witam, potrzebuje informacji o BOND MOTORS z Szybowników z Leszna.. miał ktoś z Was z nimi do czynienia..? kolego chce przy ich udziale zaimportować moto, w grę wchodzi zaliczka więc dobrze byłoby wiedzieć z kim ma się do czynienia.. z góry dziekuję za pomoc.. pozdrawiam umberto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Nic nie slyszalem o nich, z tego co wiem nikt z naszych znajomych nie korzystal z ich uslug... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam Umberto69: moj kumpel kupowal od nich moto z komisu, zalatwil wszystkie papiery bez problemu (kredyt, umowa itp), ogolnie bardzo pozytywnie zalatwione wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umberto69 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witas, Asmo.. serdeczne dzięki za informacje.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witajcie, jestem tu nowy - na motorze pierwszy sezon. Chciałem wszystkich powitać i pozdrowić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witajcie, jestem tu nowy - na motorze pierwszy sezon. Chciałem wszystkich powitać i pozdrowić! no cześć. masz Fkę czy SP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A&K Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 SP-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 SP-1 :lalag: :lalag: :lalag: :lalag: :lalag: jeszcze raz powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi