Joey69 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 moj motorek w czesciach ale na dniach ebde go skladac tylko wiekszy luz w pracy msuze zlapac ic as bo czas egzaminow byl;/ no to na wiosne w szeroki siwat x:D kumpel w poznaniu zostawil auto an kilka godixnz i zniklo jak mysmy to okreslili amba go wjebała xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 hehehe....odrobina ruchu na forum??:) No niestety ja moge tylko prosic, zebysmy sie spotkali w Wielkanoc, jak rok temu:P Bo w zaden weekend mnie nie bedzie w domku, co wiaze sie z tym, ze nie moge spotkac sie z wami na piwku. Nie ma to jak pisac 3 miesiace wczesniej:P Ale bede sie upominac, bo dlugo sie juz nie widzielismy. Trzymajcie sie, do zobaczyska w pubie moze i mam nadzieje, ze czesciej, niz w zeszlym roku na drodze:) Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 pale ocena publiczna bedzie wystawiona wiosna, na zywo! za 2 tyg od dzisiaj proponuje spotkanie w pubie ,wiem juz ze asmo sie pisze!!!!dozobaczenia w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys Z750 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 hahaha mineley dwa tyg a tu wciaz cisza!!!cza poszukac innego forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Chyba nie dam rady jutro spotkać się przy piwie. Będę poza Lesznem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Krotko i tresciwie. Kto idzie pojedzic w niedziele? Podobno ma byc ladna pogoda. Trza by jakos sezon wspolnie zaczac? (bo pewnie kazdy z osobna juz pewnie pojedzil :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu55 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Krotko i tresciwie. Kto idzie pojedzic w niedziele? Podobno ma byc ladna pogoda. Trza by jakos sezon wspolnie zaczac? (bo pewnie kazdy z osobna juz pewnie pojedzil :P ) A czy wyjrzałeś przez okno?Przygotowałeś wersję zimową?Spadł w nocy,cicho legł.Na całej połaci śnieg Pozdrawiam optymistę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 A czy wyjrzałeś przez okno?Przygotowałeś wersję zimową?Spadł w nocy,cicho legł.Na całej połaci śnieg Pozdrawiam optymistę. Hmm.. dziwne ja nic takiego nie wiedzialem :P To jest kto chetny? Dzisiaj z Witasem sobnie troche pojedzilismy a pogoda byla calkiem spoko. Jutro tez mam zamiar gdzies pojechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 My z Matysem i paroma plastikami też pojeździliśmy :biggrin: Nawet byłem u Was ale oczywiście ty u Witasa a Paweł na weekendowe zakupy do miasta się wybrał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Tez mialem w planach dzisiaj wyjechac, a tu nic z tego :/ co chwile pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 W sobote troche polatalismy, ale w niedziele aku mi padl kompletnie i nie dalo sie go odpalic... teraz sie laduje :D Dobra a teraz duzo wazniejsza prosba z mojej strony :) 7 sierpnia (piatek) okolo godziny 18, moja mama bierze slub w kosciele w Lesznie (chyba u Jana ale sie jeszcze dopytam ;) ). Bylbym bardzo wdzieczny jesli stawilibyscie sie na eskorte z Leszna do palacu w Pakoslawiu :) Ja niestety nie bede mogl pojechac, bo bede zajmowal sie strona organizacyjna lub robil za kierowce 'mlodej' pary :P Jeszcze oczywiscie przypomne nieraz o tym wydarzeniu, ale chcialem dac znac wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 My z Matysem i paroma plastikami też pojeździliśmy :biggrin: Nawet byłem u Was ale oczywiście ty u Witasa a Paweł na weekendowe zakupy do miasta się wybrał ;) No szkoda ze sie minelismy tak to by bylo wspolne latanie :P Tez mialem w planach dzisiaj wyjechac, a tu nic z tego :/ co chwile pada... Hmm... e tam Pierun ja sobie w deszczu polatalem Fajnie :bigrazz: A tak wogole to juz wiadomo kiedy bedzie Pyra -> ostatni weekend kwietnia. Info: http://rajdy.duh.pl/nastepnyrajd.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 (edytowane) wszelakie sluby bioe od zaraz lubie te imprezy :D jak co to sie pisze:) wstepnie jestem na tak moj sezon zaczałsie w miare spoko 600km nakulane mm ale teeraz moto znowu stoi bo nimo czasu ;/ ale musze jeszcze troche go doszlifowac:) i filry przegladnac btw wybiera sie ktos na bazar do pozka? na poczatku kwietnia? wogole po zeszłym weekende mam urazy pucha mnie wyprzedziła...przy 200km/h kto zgadnie co to było :P Edytowane 18 Marca 2009 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 czerwona supra? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 pierun chcialem to samo napisac :P takie predkosci osiaga tylko czerwona supra (lakier mlotkowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi